04 / 05 / 2024

New Life İstanbul adres

New Life İstanbul adres

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 540 bin TL'ye!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Life İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ataollah Hematizadeh ve Hamidreza Goudarzi ortaklığında kuruldu.

Time Life İstanbul'da 1+1'ler 385 bin TL'den başlıyor!

Ayk Plus Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nın Ümraniye semtinde hayata geçirilen Time Life İstanbul projesinde fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

New Life İstanbul adres Haberi

New Life İstanbul adres

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Faruk    Gültepe tarafından kuruldu.

New Life İstanbul Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...