12 / 05 / 2024

New Orleans otel inşaatı çökmesi

New Orleans otel inşaatı çökmesi

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Amerika'da iklim değişikliğine karşı ilk yerleşim yeri kuruldu!

New Orleans’ın 70 kilometre güneybatısında ilk defa bir yerleşim planı, iklim değişikliği sebebiyle federal kaynak desteğiyle hayata geçirildi.

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in New Orleans’taki malikaneleri satıldı!

Bir ay önce boşanma kararı alarak magazin dünyasına bomba gibi düşen Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, New Orleans’taki malikaneleri satıldı.

New Orleans'taki harabeye benzeyen ev 1 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın New Orleans kentine satışa sunulan 200 yıllık 'harabe'ye benzeyen ev 1 milyon dolara satışa çıkarıldı.İşte milyon dolarlık 'harabenin' fotoğrafları...

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

InterContinental'dan Antalya ve İstanbul'a otel yatırımı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden InterContinental Hotels Group (InterContinental Oteller Grubu- IHG) Hotel Indigo® Lower East Side New York ile dünyadaki 5 bininci otelini hizmete açtı.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Brad Pitt New Orleans'ta yıkılan 109 evi yeniledi!

Daha önce farklı ülkelerden evlat edinerek yardımsever yönünü gösteren ünlü yıldız Brad Pitt bu kez dünyanın konuştuğu bir olaya imza attı. Brad Pitt New Orleans'ta yaşanan kasırganın izlerini yok etmek için 109 ailenin evlerini inşa etti.

New Orleans otel inşaatı çökmesi Haberi

New Orleans otel inşaatı çökmesi

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrinde otel inşaatı çöktü. Milliyet'te yer alan habere göre, olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı. 18 kişi sağlık ekipleri tarafından civardaki hastanelere götürülürken, 2 kişi ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

New Orleans itfaiyesi, otel binasının kısmen çökmesi ile yola dökülen molozların görüntüsünü paylaştı. Çevredeki görgü tanıkları bir anda güçlü bir gürültü duyduklarını ve adeta yerin sarsıldığını hissettiklerini belirtti.

İnşaatta başka bir çökme meydana gelebileceğini söyleyen ekipler, güvenlik önlemlerini artırdı. Çökmeden sonra olay yerinde küçük çaplı bir yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına anında müdahale ederek büyümesine engel...