01 / 05 / 2024

new palas satılık

new palas satılık

Mintek Yapı'nın yeni projesi olan New Palas Ataşehir Şerifali'de inşa ediliyor. New Palas'ta konutlar 185 bin TL ile 210 bin TL arasında satılıyor.

Sinpaş Palas Rezidans Ümraniye satılık!

Sinpaş Palas Rezidans Ümraniye satılık konutların metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlayarak değişiyor. Sinpaş Palas Ümraniye projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık!

Finans Şehir Sinpaş Palas satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Birinci etabında 160 adet konutun yer aldığı proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ümraniye Sinpaş Palas Finans Şehir satılık!

Ümraniye Sinpaş Palas Finans Şehir satılık konutların metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor. Sinpaş Palas Finans Şehir projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

Babacan Prime Palas satılık daire!

Babacan Prime Palas satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. 21 katlı tek blok halinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Sinpaş Palas satılık!

Sinpaş Palas satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilecek.

Sinpaş Palas Ümraniye satılık!

Sinpaş Palas Ümraniye satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin 500 adet konuttan meydana gelen proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında yer alacak.

New York'ta 105 bin dolara satılık köşk!

1880 yılında yapılmış olan New York'taki ev 2010 yılından beri satılık. Uzun süredir satılık olan ve çok düşük fiyatlı olmasına rağmen satılamayan evle ilgili ürkütücü iddialar ortaya atılıyor.

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık!

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 21 kattan oluşan proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.

New Bahçeşehir Evleri satılık!

New Bahçeşehir Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükselen proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

New Bahçeşehir satılık!

New Bahçeşehir satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

new palas satılık Haberi

new palas satılık


New Palas projesi Ataşehir Şerifali'de Mintek Yapı imzasıyla yükseliyor. Toplamda 45 konutun yer aldığı New Palas projesi 14 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.




Önümüzdeki günlerde satış ofisinin açılacağı New Palas'ın inşaatı 1 ay içinde başlıyor. Projede konutlar 75 metrekarelik 2+1 daire tipleri olarak tasarlandı. Proje içerisinde 180 metrekarelik alanda sosyal donatılar yer alıyor.




New Palas fiyatları 185 bin TL ile 210 bin TL arasında,...