06 / 05 / 2024

New York Bülent Kerimoğlu

New York Bülent Kerimoğlu

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, New York'ta yapılan Dünya Ticaret Merkezleri Birlik Toplantısı'na konuşmacı olarak katıldı. Kerimoğlu, yerel yönetimlerin ticaretteki rolü konusunda açıklamalarda bulundu.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

New York borsası haftanın son gününü sert bir düşüşle tamamladı!

New York borsası, enflasyon ve büyüme odaklı telaşlar nedeni ile haftanın son işlem gününü dev bir düşüşle sonlandırdı.

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

New York'taki Türkevi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışı için gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, New York'taki Türkevi'nin inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

New York'un Manhattan bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle kiralardaki düşüş ve boş dairelerin oranı Ağustos'ta rekor seviyeyi gördü.

New York'ta inşaat halindeki bina çöktü!

ABD'nin New York şehrinin Manhattan bölgesinde inşaat halindeki bir bina çöktü.

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

Didem Uzel New York’tan taşınıyor!

Eşiyle 10 yıl boyunca New York’ta yaşayan Didem Uzel, taşınacağını açıkladı. Uzel, ‘Oğlum Aslan’ı bölgede büyütmek istemediğini söyledi.

New York masalı bitiyor mu?

Milyonlarca kişinin rüyalarına kavuşmak için yerleştiği New York’un büyüsü bozuluyor mu? Raporlara göre bir süredir New York’tan kaçış var.

Godiva ilk kafesini New York’ta açtı!

Premium çikolatanın lider markaları arasında yer alan Godiva, 5 kat büyüme stratejisi kapsamında, yeni konseptiyle ilk kafesini New York’ta hizmete açtı.

New York Bülent Kerimoğlu Haberi

New York Bülent Kerimoğlu

Uluslararası ticaretin geliştirilmesi ve kalkınmakta olan ülkelerin ticarete daha fazla entegre edilmesini hedefleyerek, üyeler arasında iş birliği olanaklarının artırılması amacıyla kurulan, Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’nin bu yılki toplantısına panelist olarak Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu katıldı.


New York’ta düzenlenen “Yerel Yönetimlerin Ticaret Merkezlerine Desteği” konulu panelinde konuşan Dr. Bülent Kerimoğlu Dünya Ticaret Merkezi çalışmalarının öneminden bahsetti ve yerel yönetimlerin ticaretteki rolü konusunda açıklamalarda bulundu.


Uluslararası ticareti geliştirmek için tüm ilgili hükümet birimlerinin ve endüstriyel faktörlerin bir arada olabileceği bir model olan Dünya Ticaret Merkezleri'ni yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Kerimoğlu, Türkiye’de yerel yönetimlerin ticari gelişmelere ciddi katkıda bulunduğunu vurguladı ve daha güçlü bir yapıya kavuşturulması gerekliliğini dilegetirdi.


Yetki alanlarıyla da ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kerimoğlu “İç ve dış dinamikler, ekonomik yapıdaki...