28 / 04 / 2024

New York koronavirüs kira kararı

New York koronavirüs kira kararı

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ev kirasını ödeyemeyenlerin 20 Ağustos tarihine kadar evlerinden çıkarılamayacağını duyurdu.

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

New York Borsası bugünü düşüşle kapattı!

New York borsası, yükselen faiz oranlarının yüksek enflasyon ortamında ekonomiyi resesyona sürükleyebileceği endişeleriyle düşüşle kapandı.

New York borsası bugünü de düşüşle kapattı!

New York borsası, hâlâ süren resesyon telaşı yüzünden bugünü de sert bir düşüşle sonlandırdı.

New York borsası düşüşle kapandı!

New York borsası, yüksek enflasyon ortamında artan faiz oranlarının ekonomiyi resesyona sürükleyeceği endişeleriyle haftanın ilk işlem gününü düşüşle kapattı.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Ayça Varlıer New York’a taşınıyor!

Broadway’den teklif gelen güzel oyuncu Ayça Varlıer, New York’a taşınmaya karar verdi.  Evini taşıdığını söyleyen  Varlıer, Broadway'de müzikal çalışma yapacağını anlattı.

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

Türk mimardan New York'a uzay çağı tasarım!

Son yıllarda hayata geçirdiği ilginç tasarımlarla adından söz ettiren Hayri Atak, New York'ta benzersiz bir gökdelen tasarladı.

New York koronavirüs kira kararı Haberi

New York koronavirüs kira kararı

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ev kirasını ödeyemeyenlerin 20 Ağustos 2020 tarihine kadar evlerinden çıkarılamayacağını duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cuomo, gerçekleştirdiği basın toplantısında, daha önce getirilen 90 günlük tahliye yasağını 20 Ağustos 2020 tarihine kadar tekrar uzattığını açıkladı. 

Geciken kiralar için zam da uygulanamayacağını dile getiren Cuomo, kiracıların depozitolarını ise kira ödemek için kullanabileceğini belirtti.

Cuomo, New York'ta son 24 saatte koronavirüs yüzünden 231 kişinin daha yaşamını yitirdiğini sözlerine...