01 / 05 / 2024

Newjoy köln

Newjoy köln

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

Ford'te çip krizinden nasibini aldı! Üretimi durdurdu!

ABD'li otomobil üreticisi olan Ford, küresel çapta yaşanan tedarik sorunları sebebiyle Köln ve Saarlouis'ta bulunan Alman fabrikalarını kapatacağını açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor... 

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Almanya'da DİTİB ve YTB'den ihtiyaç sahiplerine kira yardımı!

Almanya'nın Köln kenti yakınlarındaki Hürth beldesinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Hürth Camisi yetkililerince mali destek alma şansına sahip olmayan vatandaşlara kira yardımı yapıldı.

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Köln'e 3 bin yeni konut müjdesi!

Almanya'da her yıl binlerce konut inşa edilmesine rağmen hala kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Bunun en çok yaşandığı bölgelerden biri olan Köln'de 3 bin yeni konut inşa edilmesine karar verildi.

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

Almanya'da 'Batı'da İslam Mimarisi' sergisi açıldı!

Almanya Köln'de "Avrupa’daki Camiler: Batı’da İslam Mimarisi" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

Sabah Gazetesi'nin inşaat sektörünün devlerini Avrupalı Türkler'le bir araya getirdiği etkinliğin ikinci durağı Köln oldu. 

Avrupalı Türkler 80 milyonluk ev aldı!

Sabah gazetesi gayrimenkul sektörünün devlerini Avrupalı Türklerle Berlin’de bir araya getirdi. 2 gün boyunca süren etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 80 milyon liralık satışa imza atılan organizasyonun ikinci durağı ise Köln olacak.

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya çıkarması!

Emlak Konut GYO, Kiptaş, Sur Yapı, Artaş İnşaat, Nef, Kuzu Grup, Teknik Yapı ve Gap İnşaat milyarlarca liralık projelerini Berlin ve Köln'de tanıtacak...

Newjoy köln Haberi

Newjoy köln

Bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefiyle yola çıkan, yeni ve alternatif pazarlar oluşturma stratejisi ile hareket eden Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda uluslararası ticaretini büyütüyor. Sektörün uluslararası ticaretini güçlendiren ve Avrupa’nın en büyük fuarı kabul edilen IMM’ye 60 ülkeden mobilya üreticileri katılıyor. Fuarın bebek ve genç mobilyasına yoğunlaşan önemli markalarından biri olan ve 4. kez fuarda yerini alan Newjoy, bu yıl da zengin ürün gamıyla ilgi görüyor.


Şu an 30 ülkede, 100 şehirde, 150 noktadan gençlere ve ebeveynlere ulaşan marka ürün çeşitliliği, kalitesi ve tasarımları ile Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya kadar geniş bir coğrafyada söz sahibi… İngiltere, Hollanda, Rusya, G. Afrika, Cezayir, Libya, S.Arabistan, Kuveyt, Dubai, B.A.E.  Irak, Güney...