03 / 05 / 2024

Newmarket ahırdan bina

Newmarket ahırdan bina

İngiltere'nin Newmarket kentinde eski bir ahırdan eve dönüştürülen bina 29 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Arnavutköy'de 45 milyon TL'ye icradan satılık 3 katlı ahşap bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, Mumhane Sokak'ta yer alan 3 katlı ahşap binayı 45 milyon TL'ye icradan satıyor...

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Ahşap bina dönemi başlıyor!

Kovid-19 pandemisinde doğaya dönüşle beraber ahşap yapılara rekor ilgi gösteriliyor. Orman Genel Müdürlüğü, ahşap kullanımının yaygınlaştırılmasına ilişkin proje hazırladı. Projenin detayları TBMM'ye sunulan raporda anlatıldı.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Ahşap bina inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Peki, ahşap bina inşaat maliyeti 2021 ne kadar oldu?

Binalardaki fırınlar için dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İş yerimiz ahşap bina, birleşiğinde beton bina fırın olarak çalışmakta. Bu durum binamızın yanmasına sebep olursa önceden ne yapmam gerekir?' sorusunu yanıtladı.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Ahşap bina inşaat maliyeti 2020!

2020 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Peki, ahşap bina inşaat maliyeti 2020 ne kadar oldu?

Sinop’ta yıkılmakta olan ev için ilginç önlem!

Sinop’ta çökme riski bulunan 2 katlı tarihi ahşap bina için mahalleli, önlem aldı. Ahşap binayı halatla bağlayan mahalleli, evin restore edilmesini bekliyor.

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Newmarket ahırdan bina Haberi

Newmarket ahırdan bina

Eski bir ahırdan eve dönüştürülen İngiltere'nin at yarışlarıyla ünlü Newmarket kentindeki bir bina satılığa çıkarıldı.

Korkusuz Gazetesi'nde yer alan habere göre, kapalı havuzdan sinema salonunu kadar her ayrıntının mevcut olduğu, 9 yatak odalı lüks ahıra 3.5 milyon pound (29 milyon TL) değer biçildiği öğrenildi.