02 / 05 / 2024

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Yılmaz, Düzgün Murat Yılmaz tarafından 26 Mart tarihinde Esenler, Menderes Mahallesi, 348. Sokak'ta kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdar Okur tarafından kuruldu.

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Canakay tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çetin ve Sevda Zübeyde Çetin ortaklığında kuruldu.

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Alibey Erdoğan tarafından kuruldu.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Yılmaz, Düzgün Murat Yılmaz tarafından 26 Mart'ta kuruldu. 


Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik,mimarlık,müşavirlik,müteahhitlik hizmetleri ile ahşap kargir çelik,beton ve prefabrik sistemleri sanayi tesisleri, fabrika,konut,liman, baraj,arıtma tesisleri,iş merkezleri,kanallar,içme suyu sulama tesisleri,turistik tesisler,kanalizasyon hafriyat işleri,park ve bahçeler ile her türlü elektrik inşaat ve tesisat taahhüt işleri, bu işler ile ilgili her türlü malzeme makine ve aksamlarının imalatı, ithalat ve ihracatı pazarlama ve iç ticaretini yapmak tarihi eser restorasyonu ve röleve işlerini yapmak. 2-Konusu ile ilgili mühendislik mimarlık müşavirlik, plan etüt, proje ve danışmanlık hizmetleri verilmesi, bilgisayar, telekominikasyon,iletişim ve güvenlik sistemlerinin tasarımı, projelendirilmesi ve kurulması, sistem entegrasyonlarının yapılması, kablolama...