19 / 07 / 2024

Nezir Delikaya

Nezir Delikaya

Liva Eğitim Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nezir Delikaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Vts Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vts Turizm Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Osmanlı tarafından kuruldu.

Berken Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berken Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nezir Yıldırım tarafından kuruldu.

Antra Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antra Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Navras Bakkarı ve Nezir Bakkarı ortaklığında kuruldu.

Meseme İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Meseme İnşaat Dekorasyon Anonim Şirketi Pendik'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Servan Kupık, Mehmet Dönmez ve Memduh Delikaya ortaklığında kuruldu.

Mk5 Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mk5 Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ahmet Zeki Danışman, Asım Erkan Danışman,  Muhammet Furkan Danışman ve Nezir Münedi Danışman ortaklığında kuruldu.

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şile’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek ve Recep Delikaya tarafından kuruldu.

İNTES'in acı günü! Nezir Ceylan vefat etti!

Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Nezir Ceylan hayatını kaybetti. İNTES, taziye ilanı yayınladı.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezir Cebel ve Nazım Yeşilmen ortaklığıyla kuruldu.

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızlı Metal Elektrik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Süngü tarafından kuruldu. 

Aya Metal İnşaat Hafriyat Nakliye ve Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Metal İnşaat Hafriyat Nakliye ve Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Süngü tarafından kuruldu. 

Nezir Delikaya Haberi

Nezir Delikaya

Liva Eğitim Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nezir Delikaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Liva Eğitim Hizmetleri İnşaat iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Liva Eğitim Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Oymacı Sokak,...