13 / 05 / 2024

ng hotel resorts istanbul projesi

ng hotel resorts istanbul projesi

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yakın gelecekteki İstanbul'daki termal otel projesi hakkında izinlerle ilgili çalışmaları tamamladıktan sonra projeyi hayata geçireceklerini söyledi..

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Anbang, Starwood Hotels için verdiği teklifi geri çekti!

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

Güral Premier Hotel Tekirova, Travellers Choice ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ dünyanın en önemli turizm kritik sitesi TripAdvisor’ın verdiği en yüksek ödül olan Travellers’ Choice ödülünü kazandı.

Vitality Luxury Hotel Bodrum'u Lux Resorts işletecek!

MYC PARTNERS; Avrupa'nın en prestijli ödülü A’design Awards Gümüş ödülü’ ne sahip olan Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX* RESORTS & HOTELS ile el sıkıştı.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

NG Hotels ve Marriott International ortak proje yapacak!

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotel Belek'te 2 yıl süren yenileme ve değişim projesi tamamlandı. 120 dönüm arazi üzerine yapılan Güral Premier Hotels Resorts, 570 oda ve bin 200 yatak kapasitesiyle hizmete açıldı.

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.

Güral Premier Hotel Belek ve Tekirova mükemmellik ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ ve ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Oteller, TripAdvisor’ın ‘2015 Mükemmellik Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Güral Premier Hotel Belek yenilendi!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’ yenilenerek yeni sezona taze bir başlangıç yapıyor. Güral Premier Hotel Belek’te hizmet kalitesi ve konfor maksimuma çıktı.

ng hotel resorts istanbul projesi Haberi

ng hotel resorts istanbul projesi

İnsanın sosyal, fiziksel, psikolojik açılardan mutlu olması anlamına da gelen Wellness'ın her geçen gün önemi artan bir konu olduğunu söyleyen NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, "Özellikle yoğun ve stresli şehir yaşamının doğal sonucu olarak 'iyi yaşam' ile ilgili farkındalık ve ihtiyaçlar sürekli artıyor. Dolayısıyla sürekli gelişiyor ve bir sektör haline geliyor" dedi. 


NG Hotels & Resorts olarak yatırımlarını wellness, toplantı-kongre ve şehir otelciliği alanlarına yönlendirdiklerini belirten Gür, grubun yatırımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi: ''Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarda hep bir farklılık ortaya koyduk. Örneğin, NG Güral Sapanca yatırımımızla Sapanca'yı hem tatil hem de toplantı amaçlı konaklamalar için bir destinasyon haline getirdik, diğer taraftan Afyon'daki yatırımımızla 'lüks termal' anlayışını ilk kez ülkemize kazandırdık." Masada işletmecilik planı var...