16 / 05 / 2024

Nh Nehir İnşaat Kimin

Nh Nehir İnşaat Kimin

Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sakık imzasıyla kuruldu.

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nusret Heşe tarafından kuruldu.

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Teknik Yapı Nakliyat Hafriyat İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Nehir tarafından kuruldu.

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Hacıoğlu tarafından  kuruldu.

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Nehir Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sırma tarafından kuruldu.

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Planlama Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Özge Karagöz tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sakık imzasıyla kuruldu.

Nehir 34 Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir 34 Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bünyamin Bozkurt imzasıyla kuruldu.

Nehir Beyza Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Otomotiv Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Beyza Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Otomotiv Temizlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, İsa Özçelik ve Necla Uğurlu ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Beylikdüzü, Marmara Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nehir Emlak İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe Sarıgazi Şubesi açıldı!

Nehir Emlak İnşaat Mobilya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Sarıgazi Şubesi, Ekrem Anas Şube Temsilciliğinde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Kasım'da kuruldu

Tekfen İnşaat'ın Libya Projesi hakkında anlaşmaya varıldı!

Tekfen İnşaat'ın Libya'daki Büyük Nehir Projesi çalışmaları, ülkedeki olaylar sebebiyle süre belirtilmeden durdurulmuştu...

Nh Nehir İnşaat Kimin Haberi

Nh Nehir İnşaat Kimin


Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sakık imzasıyla kuruldu. 


Nh Nehir İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konut işyeri gökdelen ve tamamlayıcı inşaat  işleri yapmak . kat karşılığı konut işyeri ve  gökdelen inşaatı yapmak . her türlü inşaat malzemelerinin üretimini , taşımacılığını ve ticaretini yapmak .arsa, arazi , daire  ve bina alım satım ticaretini yapmak , arsa, arazi , daire  ve bina alım satım komisyonculuğu yapmak . Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı,...