10 / 05 / 2024

Niamey göz sağlığı ünitesi nerede

Niamey göz sağlığı ünitesi nerede

İHH İnsani Yardım Vakfı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), İslam Kalkınma Bankası ve Nijer Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, başkent Niamey'de temeli atılan göz sağlığı ünitesi yardımlarla yükseliyor.

Sağlık Bakanlığı KPSS puanıyla personel alımı yapacak...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılana açıklama kapsamında son haberlere göre;  Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile personel alımına başlayacağını açıkladı. En az 38 bin TL maaş verilecek olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasına göre Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları açıklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçlarını hemen öğren!

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Gözlükte korkunç iddia! Gözlük satın alayım derken sakata gelmeyin! Satılan her 5 gözlükten biri denetimsiz!

Gözlerinizi güneşten koruyayım derken sağlığınızdan olmayın. Hem online platformlarda hem de mağazalarda yapılan bazı satışlarda, denetimsizlik nedeniyle göz sağlığının hiçe sayıldığı iddia ediliyor.

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya yaptığı açıklamada, "Her an yeni bir deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ülkemizde güvenli, sağlıklı ve uzun ömürlü konutlara ihtiyacımız var" dedi.

Konutta yeni normal: Sağlıklı ev!

DAP Yapı’nın son yatırımı olan Çekmeköy’deki Ormanköy projesiyle ilgili bilgiler paylaşan Ziya Yılmaz, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Sağlıklı Ev konseptini Çekmeköy’de hayata geçiriyoruz'' dedi.

Niamey göz sağlığı ünitesi nerede Haberi

Niamey göz sağlığı ünitesi nerede


İHH, TİKA, İslam Kalkınma Bankası ve Nijer Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokolle başkent Niamey'de yapımına başlanan göz sağlığı ünitesinin inşaatı sürüyor


İHH İnsani Yardım Vakfı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), İslam Kalkınma Bankası ve Nijer Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, başkent Niamey'de temeli atılan göz sağlığı ünitesi yardımlarla yükseliyor.


İzmit ilçesindeki restoranda Kuran-ı Kerim tilaveti ve İHH'nın çalışmalarını içeren sinevizyon gösterisiyle başlayan toplantıda konuşan gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, gönderilen yardımların arkasında Nijer, Somali, Suriye ve dünyanın birçok ülkesinden Müslümanların dualarının bulunduğunu söyledi.


Türkiye'nin son yıllarda her konuda büyük mesaf kattettiğini belirten Dilipak, özellikle TİKA'nın birçok ülkede çok güzel hizmetler yaptığını anlattı. 


"Türkiye, insani yardım amaçlı karşılıksız dağıttığı 7 milyar dolarla dünyanın bir numaralı ülkesi oldu" diyen Dilipak, Türkiye'nin en büyük başarısının...