03 / 05 / 2024

Nice Trading

Nice Trading

Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

Nice Master İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Master İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Soydan tarafından kuruldu.

Arçelik'ten "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birlikte Nice Başarılara" kampanyası

Arçelik Cumhuriyetimizin 100. yılına özel ürünlerde kampanya başlattı. 100. Yıl Kampanyası 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları...

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nesipoğuz Daştan tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Mehiş tarafından kuruldu.

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed Al Faraz tarafından kuruldu.

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Bashar Dadouch tarafından kuruldu.

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Darı Alothman, Ebrahım Tavangar ve Zolghadr Tavangar ortaklığında kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de Yosef Parakat tarafından kuruldu.

Nice Trading Haberi

Nice Trading


Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında inşaatları yapmak,inşaatlarda kullanılmak üzere gerekli tüm hammadde yardımcı madde,mamul ekipman ve teçhizatı yurtiçi ve yurtdışından temin etmek, distribütörlük yada bayiliğini yapmak,dağıtım kanalları oluşturmak,tanıtım satış ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, DEreboyu Caddesi, Fesleğen Sokak, Uphill Towers...