05 / 05 / 2024

nida park ulaşım

nida park ulaşım

Seyrantepe Nidapark projesinde fiyatlar 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, "Seyrantepe Nidapark projesi ile hayalini kurduğunuz evi şehrin merkezinde alabilirsiniz" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park nerede?

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park nerede? Nida Park projesinde 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Beşiktaş adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Nidapark Beşiktaş projesinde fiyatlar 454 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler mevcut...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park adres!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Nida Park Beşiktaş projesinde ev fiyatları 454 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında belirlendi...

Beşiktaş Nida Park ödeme planı! Fiyatlar 500 bin liradan başlıyor!

Beşiktaş Nida Park ödeme planı dahilinde yüzde 5 peşinat veriliyor. Fiyatların 500 bin liradan başladığı Nida Park Beşiktaş projesinde teslimler 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılıyor...

Nidapark Beşiktaş ne zaman teslim? Peşinat yüzde 5!

Nidapark Beşiktaş ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Fiyatların 500 bin liradan başladığı Nidapark Beşiktaş projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş' ta yer alan ve de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından konumlandırılan Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satış fiyatları hakkında detaylı bilgiyi haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Nida Park ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Nida Park ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park adres bilgileri! 500 bin TL'ye!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 337 bin TL'ye kadar yükseliyor

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Beyaz Park ulaşım bilgileri!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa edilen proje 370 daire yer alıyor. Beyaz Park ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

nida park ulaşım Haberi

nida park ulaşım

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark projesi evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Daire büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. 


Seyrantepe Nidapark'ta 317 tane konut yer alacak. İstanbul Anadolu Yakası Seyrentepe'de konumlanan Nidapark evleri 9 bin 315 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Projede 1+1 dairelerde 1 adet, 2+1 ve 3+1 dairelerde 2 adet, 4+1 ve 5+1 dairelerde ise 3 araçlık otopark bulunuyor.


Nidapark projesi Türk Telekom Arena'ya 650 metre ve Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Projede mevcut olan sosyal donatılar arasında; çok amaçlı salon,  fitness center, kafeterya, çocuk oyun alanları, otopark ve açık-kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Belirtilen sosyal...