06 / 05 / 2024

Nida Park ulaşım!

Nida Park ulaşım!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Beşiktaş

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Nida Park ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...



İçinde stüdyo 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve toplamda 58 dairenin yer aldığı Nida Park ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. 


Projedeki stüdyo daireler 36 metrekareden başlıyor, 79 metrekareye kadar yükseliyor. 1 oda 1 salon daireler 64 metrekareden başlıyor 78 metrekareye kadar yükseliyor. 2 oda 1 salon daireler ise 108 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar yükseliyor. 


Nida Park ulaşım bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Proje, İstanbul Avrupa Yakasının en prestijli semtlerinden biri olan Beşiktaş'ta yükseliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından konumlandırılan  Tahincioğlu Gayrimenkul  Nida Park adres bilgileri ne göre proje, Abbasağa Mahallesi Yıldız Caddesi üzerinde yer alıyor. 


Nida Park fiyatları 500 bin liradan başlıyor.


Nida Park ulaşım!


Nida Park ulaşım bilgilerine göre projeye 444 48 46 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


31 Ocak'a kadar yüzde 5 peşinatla konut satın alınabilen Tahincioğlu Nida Park Evleri'nde bir çok sosyal olanak bulunuyor. Projede, yüzme, havuzu, sauna, fitnes, oyun alanları, spor alanları ve daha bir çok olanak bulunuyor. 


Nida Park Evleri 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Beşiktaş Nida Park adres bilgileri;


Abbasağa Mahallesi Yıldız Caddesi Bekçi Sokak No: 3 Beşiktaş, İstanbul


Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön