28 / 04 / 2024

nidapark beşiktaş telefon

nidapark beşiktaş telefon

Beşiktaş Nida Park adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul projesi Beşiktaş Nida Park Evleri'nde ev fiyatları 454 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında belirlendi...

Beşiktaş Nida Park ödemeleri!

Beşiktaş Nida Park ödemeleri hakkında bilgi haberimizin içerisinde yer alıyor. Nida Park stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri!

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Nida Park projesinde konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Beşiktaş Nida Park adres! Yüzde 1 KDV!

Beşiktaş Nida Park adres ; Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş adresinde inşa ediliyor. Beşiktaş Nida Park projesinde fiyatları 454 bin liradan başlıyor...

Nidapark Beşiktaş telefon!

Nidapark Beşiktaş telefon numarasına haberimziin içinde yer veriyoruz. Nidapark Beşiktaş projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satış ofisi! İletişim ve adres!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Beşiktaş Nida Park Evleri projesinde konut fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

Nidapark Beşiktaş adres! 500 bin TL'ye!

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor. Fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park ödeme planı! Yüzde 5 peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında bu kampanya için son gün 31 Ocak.

Nida Park ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Nida Park ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi telefon!

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Proje toplam 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi.

Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi!

Yooistanbul Beşiktaş satış ofisi telefon numarası 444 17 13 olarak belirlendi. Dairelerin büyüklükleri minimum 116 metrekare olarak dizayn edilen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimi yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak İstanbul'da konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş yeni sakinleri ile buluştu!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu’nun lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş, yeni sakinleri ile buluştu.

Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje 21 kattan meydana geliyor. Beşiktaş Levent Inn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent satış ofisi!

Toplam 130 bağımsız birimden meydana gelen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent satış ofisi telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent iletişim!

Beşiktaş İstanbul Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edilen İstanbul Inn Levent projesi 15 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim!

5 blok şeklinde yükselen proje Kanyon AVM’ye 300 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

nidapark beşiktaş telefon Haberi

nidapark beşiktaş telefon


İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş ilçesinde inşa ediliyor olan Beşiktaş Nida Park Evleri projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Beşiktaş Nida Park adres bilgileri öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Beşiktaş Nida Park Evleri projesi 58 daireden meydana geliyor. Beşiktaş Nida Park Evleri projesinde daire fiyatları 454 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Beşiktaş Nida Park Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Beşiktaş Nida Park Evleri projesinde konutların teslimleri 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılıyor.


Beşiktaş Nida Park Evleri projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 kısım Temmuz 2014'te, diğer yüzde 10 kısımn Temmuz 2015'te ödeniyor. Kalan konut bakiyesi banka kredili olarak ödeniyor.


Beşiktaş Nida Park fiyat listesi!


Stüdyo daireler 454 bin lira ile 671 bin lira, 

1+1 daireler 686...