18 / 05 / 2024

Nidakule Ataşehirin kiralamasını kim yapıyor

Nidakule Ataşehirin kiralamasını kim yapıyor

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, ofis pazarındaki öncü rolünü yeni bir işbirliği ile sürdürüyor.

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı anlık altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki bugün Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Ata, gremse altın kaç TL? 14 Mayıs 2024 altın fiyatları.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında akılalmaz yükseliş! Gram altın resmen uçuşa geçti! 

Altın yatırımcısı yeni güne mutlu başladı. Altın fiyatları dün akşam açıklanan Fed faiz kararı ile rekor seviyelere ulaştı. Peki, 4 Mayıs Perşembe günü güncel gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet, ata, tam altın fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Dolar yeniden atağa kalktı! Analistler doların 7 gün sonra atacağı golü şimdi yazdı

Dolar fiyatlarında yeniden yükseliş meydana geldi. Analistler de doların atağa kalmasının ardından 7 gün sonra geleceği seviye hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidakule Ataşehirin kiralamasını kim yapıyor Haberi

Nidakule Ataşehirin kiralamasını kim yapıyor

Yakın zamanda kiralamasını üstlendiği Palladium Tower ve River Plaza gibi önemli ofis projelerinin ardından CZD Gayrimenkul ile de el sıkışan Cushman & Wakefield, Nida Kule Ataşehir Güney projesinin kiralamasını üstlendi. 


İstanbul Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen ofis bölgesi olmasının yanı sıra İstanbul Finans Merkezine de ev sahipliği yapacak olan Ataşehir'de; 27.511 m2 kiralanabilir ofis alanıyla dikkat çeken Nida Kule Ataşehir Güney; metro hattı üzerinde konumlanması ve LEED Gold sertifika standartlarına göre dünyanın önde gelen mimarları tarafından tasarlanmasıyla bölgedeki rakiplerinden ayrışıyor.

Ataşehir’in ofis pazarında son yıllarda ön plana çıktığının altını çizen Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, “Ataşehir, İstanbul’daki ofis pazarında gelecek 2 yıl içinde en yüksek arz artışı gözlemlediğimiz bölge olmasına rağmen şu an Anadolu Yakasının en pahalı bölgesi...