18 / 05 / 2024

Nidakule teminat ücreti

Nidakule teminat ücreti

İhale için başvuruların 18 Aralık 2015 olarak belirlendiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü yapılacak.

Aman dikkat! Bunun fiyatı 75 bin TL’den 100 bin TL’ye fırladı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Kayıt Kuruluşu (KK) olarak faaliyet göstermek isteyen kişiler için teminat ücreti 100 bin lira olarak belirlendi. Konuya yönelik karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi yarın!

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi yarın yapılacak. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede geçici teminat bedelinin 100 bin TL ile 250 bin TL arasında olması planlanıyor.

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları!

Nidakule Ataşehir Tahincioğlu ihale başvuruları 18 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Geçiçi teminat bedeli yaklaşık 100 bin TL - 250 bin TL olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

İpotek fek yazısı ücreti geri alınır mı?

Halen mevcut veya ileride açılacak kredilerin teminatını oluşturmak için, belirli bir taşınmazın teminat gösterilmesine ipotek deniyor. Konut üzerindeki ipotek kredinin ödenmesi ile kaldırılıyor. Peki, ipotek fek yazısı ücreti geri alınır mı?

Konut kredisi ekspertiz ücreti iadesi olur mu?

Ekspertiz kullanılacak krediye karşılık ipotek alınacak evin özelliklerinin incelenmesi ve gayrimenkule değer biçilmesi işlemi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz ücreti iadesi olur mu?

Döner sermaye ücreti nedir?

Tapu dairesinde gerçekleşen emlak alım satım gibi işlemlerde, harç bedelinin yanı sıra döner sermaye ücreti de alınıyor. Peki, tapuda döner sermaye ücreti nedir? Tapuda döner sermaye ücreti ne kadar?

Kira artış davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava her zaman açılabiliyor. Peki, kira artış davasında avukata ödenecek bedel nedir? Kira artış davasında avukatlık ücreti ne kadar?

İpotek fek yazısı ücreti nasıl geri alınır?

Konut kredisi ödemesi tamamlandıktan sonra banka tarafından konutun üzerindeki ipoteğin kaldırıldığını gösteren ipotek fek yazısı için ücret talep edilebiliyor. Peki, ipotek fek yazısı ücreti nasıl geri alınır?

Fek yazısı ücreti ne kadar?

Konut alabilmek için kullanılan konut kredisinin tamamlanmasının ardından konut üzerinden ki ipoteğin kaldırılması gerekiyor.İpotek fek yazısı bankadan alınıyor. Peki, fek yazısı ücreti ne kadar?

Maketten konut satışında banka teminat mektubu nedir?

Konut adedi otuz ve üzerinde olan projeler için bina tamamlama sigortası yaptırması veya banka teminat mektubu sağlanması gerekiyor. Peki, maketten konut satışında banka teminat mektubu nedir?

Kiracı tahliye davası avukat ücreti!

Kiracı tahliye davası, bazı haklı nedenlerin söz konusu olması halinde kiracının kiralamış olduğu gayrimenkulü tahliyesi için kiralayan tarafından açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye davası avukat ücreti ne kadardır?

Kira tespit davasında avukatlık ücreti!

Kiracı ve mal sahibi arasında yapılan kira anlaşmasında kira bedelinin tespit edilmesi için dava açılması kanunen her zaman istenebiliyor. Kira tespit davasında avukatlık ücreti ne kadardır?

Noter vekalet ücreti 2014!

Kişilerin herhangi bir hukuki işlem ya da davalarına ilişkin, kendilerini temsil etmek üzere bir başka kimseyi ya da avukatı atama işlemine vekalet deniyor. Peki, noter vekalet ücreti 2014 ne kadar?

Nidakule teminat ücreti Haberi

Nidakule teminat ücreti


Ataşehir Nidakule dükkan alanları

Ticari ünitelerin alanları 173 metrekareden başlıyor, 469 metrekareye kadar çıkıyor.


Tahincioğlu Nidakule nasıl başvuru yapılır?

Online başvuru formu ile de başvuruların yapıldığı projede satış ofisine ihaleye katılacakların şartnamede belirtilen evrakları iletmesi gerekirkiyor.


Nidakule teminat ücreti

Projede geçici teminat bedelinin 100 bin TL ile 250 bin TL arasında değişmesi öngörülüyor.


Ataşehir Nidakule başvuru tarihi

Projede dükkanlar için son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. 


Nidakule Tahincioğlu dükkan fiyatları

Ticari ünitelerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor, 9 milyon 890 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Nidakule hangi yapımcı firmayla yükseliyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi!

Açık artırma ihalesi 19 Aralık 2015 tarihinde saat 10.00'da satış ofisinde gerçekleşecek.


Ataşehir Nidakule adres

Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir, İstanbul


Tahincioğlu Nidakule iletişim

Telefon: 444...