04 / 05 / 2024

Nidapark Beykoz fiyatlar

Nidapark Beykoz fiyatlar

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinin 1,5 yıl içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Arsa toplama çalışmalarına devam eden projede 70 bin metrekare alan için anlaşma sağlandı.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Verra Suites Beykoz fiyatları!

Verra Suites Beykoz fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün yapılan proje  İstanbul’un en gözde semtlerinden Beykoz Çubuklu’da bulunuyor. 

Nidapark Ayyıldız fiyatları!

Tahincioğlu imzası ile inşa edilen Nidapark Ayyıldız projesinde avantajlı satışlar başladı. İşte, Nidapark Ayyıldız fiyatları... 

Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları olmak üzere hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Nidapark İstinye ev fiyatları 2018!

Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği  Nidapark İstinye projesinde ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir projesinde 0,50 faiz oranıyla ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Peki Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark Tahincioğlu İstinye fiyatları!

Nidapark Tahincioğlu İstinye fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje üç blok olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Nidapark İstinye Evleri fiyatları!

Nidapark İstinye Evleri fiyatları ortalama 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye Konutları üç etap olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Nidapark Beykoz fiyatlar Haberi

Nidapark Beykoz fiyatlar

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinde arsa toplama çalışmaları sürüyor. Proje için Karlıtepe'de yaklaşık 70 bin metrekare alan için anlaşma yapıldı.


Boğaz ve orman manzarasına hakim olarak 250 bin metrekare alanın hedeflendiği Nidapark Beykoz projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.


19 Ocak 2015 tarihinde askıya alınan Beykoz 1. Bölge imar planı yarın askıdan inecek. Proje Gümüşsuyu, İncirköy, Soğuksu, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Göksu ve Yeni Mahalle bölgelerini kapsıyor.


Planlara askı süreci içerisinde itiraz gelmemesi durumunda kesin onaylanmış olacak Nidapark Beykoz projesinin 1.5 yıl içerisinde satışa çıkması öngörülüyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz iletişim

Tel: 0216 413 13 20

Web: http://tahincioglu.com/ 

Özge...