30 / 04 / 2024

Nidapark Göcek nerede

Nidapark Göcek nerede

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Dikkat! Dikkat! Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler nereden öğrenilir?

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 26 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magna Global İnşaat Ve Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdinç Göcek tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Göcek nerede Haberi

Nidapark Göcek nerede

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek'teki yeni  projesi için ön talep topluyor.

Nidapark Göcek adıyla inşa edilenTahincioğlu Göcek projesinde 32 adet müstakil villaya yer veriliyor. Projedeki villalar kendine ait havuzu ve güneşlenme teraslarıyla dikkat çekiyor.

*Görsel, Nidapark İstinye projesine aittir.

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi...

Nidapark Göcek fiyat listesi
Nidapark Göcek fiyat listesi henüz belli olmadı. Nidapark Göcek fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Nidapark Göcek projesinde yer alan villalar 24 ay sonra tamamlanacak.  Ön talep fırsatlarının devam ettiği proje Ramazan Bayramı'ndan sonra satışa çıkacak. 

*Görsel, Nidapark İstinye projesine aittir.

Nidapark Göcek nerede? 
Nidapark Göcek nerede sorusuna yanıt olarak, proje Dalaman Airtport'a 17 dakika uzaklıkta inşa ediliyor yanıtını verebiliriz.

Web: