17 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe basın toplantısı ne zaman

Nidapark Seyrantepe basın toplantısı ne zaman

Tahincioğlu Gayrimenkul'un İstanbul Seyrantepe bölgesinde hayata geçirdiği Nidapark Seyrantepe projesinin lansmanı 12 Kasım tarihinde, Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü'nün de katılımıyla gerçekleşecek..

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe’de çevreci iç tasarım uygulanıyor!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe örnek daire!

Nidapark Seyrantepe'de teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe örnek daire...

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı!

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı Daire alanlarını 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği projedeki dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Nidapark Seyrantepe Evleri satılık!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe ev fiyatları!

Nidapark Seyrantepe ev fiyatları 2 oda 1 salonlar için 744 bin TL'den başlıyor. Ev alanlarının 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği proje 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Nidapark Seyrantepe kat planları!

Nidapark Seyrantepe projesindeki dairelerin alanları 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Satışların devam ettiği projede banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Nidapark Seyrantepe kat planları..

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'de fiyatlar 621 bin TL'den başlıyor!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2016 yılının Aralık ayında teslimlerin yapılacağı projede banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor.

Nidapark Seyrantepe: Yarın hayatınızın geri kalanının ilk günü!

Nidapark Seyrantepe: Yarın hayatınızın geri kalanının ilk günü sloganıyla 89 bin 171 metrekare inşaat alanı üzerinde yayılıyor. İstanbul Seyrantepe'de yer alan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.

Nidapark Seyrantepe basın toplantısı ne zaman Haberi

Nidapark Seyrantepe basın toplantısı ne zaman

İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafıdan inşa edilen Nida Park Seyrantepe projesi, konut, ofis ve AVM'den oluşuyor. Projenin basın toplantısı  Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım'ın da katılımıyla 12 Kasım'da, İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde...