22 / 07 / 2024

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, İstanbul Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip "Nidapark Seyrantepe" projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan Nidapark Seyrantepe projesi 2016'da tamamlanacak.

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıktı!

Nidapark Küçükyalı projesindeki Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları satışa çıkarıldı.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Nidapark Bomonti satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin 300 TL!

Tahincioğlu’nun, Bomonti’de inşa ettiği yeni projesi Nidapark Bomonti bugün düzenlenen basın toplantısıyla satışa çıktı.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Nidapark Bomonti satışa çıktı!

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde ön satışlar başladı. 727 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 536 daire, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir'de ofisler ön satışa çıkıyor!

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kayaşehir'in ilk A+ ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon!

Vadipark Seyrantepe satış ofisi telefon numarası 0212 939 55 33 olarak belirtiliyor. Mart - Nisan aylarında satışa çıkacak olan projenin inşaat alanı 45 bin metrekareden meydana geliyor.

Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadipark Seyrantepe 45 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje Vadistanbul Teras etabının yanında yer alacak. Peki Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Başakşehir Nidapark projesi satışa çıkarıldı!

Lüks ofis projelerinin ardından konutta da iddialı yatırımlar yapan Tahincioğlu, Başakşehir'deki Nidapark projesini satışa çıkardı. Firma, önümüzdeki 3 yıl içinde 5 projede 10 milyar liralık satışa ulaşmayı hedefliyor.

Nidapark projesinde satışlar ne zaman başlayacak?

Tahincioğlu'nun Başakşehir'de 374 konut ve 48 mağazalı projesi Nidapark'ta satışa başlandı. Dairelerin satış fiyatının 459 bin liradan başladığı proje, 2 yılda bitecek.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı Haberi

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Seyrantepe'de inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Seyrantepe'nin kamu yatırımları ve Levent-Maslak hattına yakınlığıyla öne çıktığını belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkam Özcan Tahincioğlu, projelerinde konutlarm ortalama metrekare satış fiyatının 8 bin lira olduğunu söyledi. Dairenin büyüklüklerinin 79 ila 349 metrekare arasmda değiştiği projede, 15 farklı daire tipinin bulunduğunu vurgulayan Özcan Tahincioğlu, "Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projemizi Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da projenin 2 bin 800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını vurguladı. Çalım, "Genel giderleri minimum seviyede tutmak için site yönetimini kendi şirketimiz olan Meta Yönetim yapacak. Konutlarm aidatlarının metrekaresi 3 ila 4 lira arasmda değişecek" dedi. 



GAZA BASTIK

 Tahincioğlu Holding'in 1965'de kurulduğunu ve son...