17 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe teslim

Nidapark Seyrantepe teslim

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde inşa edilen projede 317 adet daire bulunuyor...

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi!

Nidapark İstinye projesi üç etap olarak Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Nidapark Tahincioğlu İstinye teslim tarihi ne zaman?

Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

12 bloktan oluşan Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire tipleri bulunuyor. Satışları başlayan Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

Nidapark İstinye teslim tarihi!

Bahçe üzerine dört ve beş katlı bloklar halinde tasarlanan Nidapark İstinye Evleri'nde 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi!

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Petra Blan projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Petra Blan Seyrantepe teslim tarihi ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslim tarihi!

İstanbul Bomonti'de tarihi yarımada manzarasına hakim konumda yükselen Nidapark Bomonti projesinde konut fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor...

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi!

Seyrantepe Avangart İstanbul teslim tarihi Eylül 2019 olarak belirtiliyor. Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Maltepe Nidapark Küçükyalı teslim tarihi!

Maltepe Nidapark Küçükyalı teslim tarihi 2020 yılı olarak belirtiliyor. Nidapark Küçükyalı projesinde fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Seyrantepe teslim Haberi

Nidapark Seyrantepe teslim

Toplam 73 bin 141 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Seyrantepe Nida Park projesinin sosyal imkanları arasında; açık - kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, spor alanı, çocuk oyun alanı, 506 araçlık otopark, 6 bin 452 metrekare yeşil alan mevcut. 


İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe'de yükselen Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek sorusuna  cevap olarak 2 buçuk yıl sonra deniliyor. Projenin arsa alanı 9 bin 315 metrekare olarak belirlendi. 


Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Nida Park Seyrantepe projesi, 317 adet daireden oluşuyor. Proje, 28 katlı ve 20 katlı iki bloktan oluşuyor. 


Türk Telekom Arena Stadı'na...