23 / 07 / 2024

Nidapark Yenisahra satış ofisi

Nidapark Yenisahra satış ofisi

Nidapark Yenisahra resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Yenisahra Evleri projesinde 6 adet konut bloğunun yanı sıra ofis, mağaza ve sosyal tesis alanları inşa edilecek...

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos'taki satış rakamları belli oldu! 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos projelerinde 2022 yılında yapılan satış tutarları belli oldu. İşte Vakıf GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Nidapark Göcek ön satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Holding'in Nidapark Göcek projesi ön satışa çıktı. Projede 32 adet müstakil villaya yer veriliyor.

Nidapark İstinye Vadi ön satışta!

Nidapark İstinye'nin yeni etabı Vadi ön satışa sunuldu. Nidapark İstinye Vadi'de 60 ay 0 vade imkanının yanı sıra 1 yıl ertelemeli ödeme fırsatı sunuluyor. 

Nidapark Çengelköy satışta! 

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul bir süredir ön talep toplayan Nidapark Çengelköy Projesi için satış sürecini başlattı.

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Nidapark Çengelköy ön satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek olan Nidapark Çengelköy projesi yüzde 5 indirim fırsatıyla ön satışa çıktı.

Nidapark Çengelköy 2021'in ilk çeyreğinde satışta!

2020 yılını 2 milyar 250 milyon liralık satış ile tamamlayan Tahincioğlu 2021'e yeni proje ile giriyor. Nidapark Çengelköy yeni yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak. 

Nidapark Yenisahra satış ofisi Haberi

Nidapark Yenisahra satış ofisi


İstanbul Ataşehir kentsel dönüşüm kapsamında Yenisahra bölgesinde yükselecek olan Nidapark Yenisahra Evleri projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Nidapark Yenisahra projesinde hak sahipleriyla anlaşmalar sürüyor.


Nidapark Yenisahra Evleri projesi 193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerinde hayata geçiriliyor. 6 adet konut bloğunun yer alacağı Nidapark Yenisahra Evleri projesinde ofisler, sosyal tesisler ve mağazalar da bulunuyor. 


Nidapark Yenisahra Evleri projesinin yükseleceği arazide malik sayısı 300. Nidapark Yenisahra satış ofisi ile 0216 291 22 45 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Nidapark Yenisahra nerede?

Nidapark Yenisahra adres: Tahincioğlu İrtibat Ofisi, İnönü Cad. No: 16 Yenisahra, Ataşehir, İstanbul



Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra resimleri!







Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra iletişim

Tel: 0216 291 22 45

Web:...