23 / 07 / 2024

nidapark yenisahra

nidapark yenisahra

Nidapark Yenisahra resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tahincioğlu Nidapark Yenisahra Evleri projesinde 6 adet konut bloğunun yanı sıra ofis, mağaza ve sosyal tesis alanları inşa edilecek...

Mist Yenisahra nerede?

Mist Yenisahra Evleri Mist İnşaat tarfından hayata geçiriliyor. Firmanın Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm projesinden sonra ikinci olarak yükselen proje konut, home ofis ve ticari alanlar gibi bölümlerden oluşuyor.

Mist Yenisahra projesi ulaşım!

Mist Yenisahra projesi ulaşım bilgilerine göre proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu, Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında kalıyor. Proje Mist İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi!

Mist İnşaat Yenisahra projesi satış ofisi adres bilgisini 0216 317 80 11 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Mist İnşaat tarafından Yenibosna'da yeni yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri!

Mist İnşaat Yenisahra projesi iletişim bilgileri olarak satış ofisi telefon numarası 0216 317 80 11 olarak belirlendi. Fikirtepe'de de kentsel dönüşüm projesi devam eden Mist İnşaat'ın ikinci projesi Yenisahra'da yükseliyor.

Mist İnşaat Yenisahra projesinin ilk görselleri!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için çalışmalar yürüten Mist İnşaat'ın ikinci dönüşüm projesi Yenisahra'da olacak. Mist İnşaat Yenisahra projesinde konut, home ofis ve ticari alanlar olacak.

Nidapark Beykoz nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Beykoz projesi için arsa toplama çalışmaları devam ediyor. Proje için anlaşmalar devam ediyor. Peki Nidapark Beykoz nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Beykoz projesinin 1,5 yıl içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Arsa toplama çalışmalarına devam eden projede 70 bin metrekare alan için anlaşma sağlandı.

Tahincioğlu'nun Nidapark Beykoz Karlıtepe projesi geliyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Beykoz projesi için Karlıtepe'de arsa topluyor. Yaklaşık 70 bin metrekarede anlaşmaya varan Tahincioğlu, boğaz manzarasına hakim tepede 250 bin metrekareyi hedefliyor...

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri..

Nidapark Seyrantepe'nin örnek dairesi keşfinize açık!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Evleri 317 adet daireden meydana geliyor. Satışları devam eden proje "Nidapark Seyrantepe'nin örnek dairesi keşfinize açık" sloganı ile tanıtılıyor.

Tahincioğlu Nidapark Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlanan Nidapark Seyrantepe Evleri'nin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Evleri nerede?

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

nidapark yenisahra Haberi

nidapark yenisahra


İstanbul Ataşehir kentsel dönüşüm kapsamında Yenisahra bölgesinde yükselecek olan Nidapark Yenisahra Evleri projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Nidapark Yenisahra projesinde hak sahipleriyla anlaşmalar sürüyor.


Nidapark Yenisahra Evleri projesi 193 parsele ayrılmış, 4,9 hektarlık alan üzerinde hayata geçiriliyor. 6 adet konut bloğunun yer alacağı Nidapark Yenisahra Evleri projesinde ofisler, sosyal tesisler ve mağazalar da bulunuyor. 


Nidapark Yenisahra Evleri projesinin yükseleceği arazide malik sayısı 300. Nidapark Yenisahra satış ofisi ile 0216 291 22 45 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Nidapark Yenisahra nerede?

Nidapark Yenisahra adres: Tahincioğlu İrtibat Ofisi, İnönü Cad. No: 16 Yenisahra, Ataşehir, İstanbul



Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra resimleri!







Nidapark Yenisahra resimleri!






Nidapark Yenisahra iletişim

Tel: 0216 291 22 45

Web:...