05 / 05 / 2024

niğbaş faaliyet raporları

niğbaş faaliyet raporları

Niğbaş Niğde Beton, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

PENTİ Pijama festivali: 1 alana 1 bedava! Penti 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

İç giyim markası Penti tüm kampanyalarına ek ‘Pijama Festivali’ni başlattı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Mersin'de Kentsel Tasarım Projesi hayata geçiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına “Kent Merkezi Kentsel Tasarım Projesi”ni başlatıyor. 

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

İstanbul'da Yapı Tespit Taramaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye, kentin en önemli sorunlarının başında gelen depremle ilgili, “Risk Analiz Çalışması Hızlı Tarama Yöntemleri Projesi”ni başlattı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Site yönetimlerinde alınan kararlar nasıl yazılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Site yönetimlerinde alınan kararlar, denetleme kurulu raporları, faaliyet raporları ve toplantı tutanaklarının deftere elle kelime kelime yazılması zorunlu mu?' sorusunu yanıtladı.

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

Eminevim ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi istihdam için elbirliği yaptı!

2019'un sonuna kadar 500 kişiyi istihdam etmeyi hedefleyen Eminevim, istihdam projesi kapsamında üniversite öğrencilerine de yer açtı ve onları iş hayatına hazırlayacak Genç İstihdam Projesi’ni başlattı...

İBB'nin 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görüşülen İBB ve İETT’nin 2018 Faaliyet Raporları, meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun “kabul” oylarıyla onaylandı. 

Kağıthane 15 yılda yeniden imar edildi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu...

niğbaş faaliyet raporları Haberi

niğbaş faaliyet raporları


Niğbaş Niğde Beton, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.


Finansal tablolar için tıklayın


Faaliyet raporu için