02 / 05 / 2024

Niğde 112 bina ihalesi

Niğde 112 bina ihalesi

Niğde'de Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu gibi sağlık yatırımları ihaleye çıkıyor.

Niğde'de 513 metruk bina yıkıldı!

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

Niğde'de yatırımlar ihaleye çıkıyor!

Niğde'de Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu gibi sağlık yatırımları ihaleye çıkıyor.

Niğde Adliyesi'ne yeni bina yapılıyor!

NİĞDE Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Niğde Adliyesi yeni binasının inşaatının devanı ettiğini söyledi.

Niğde'de icradan 5.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Niğde İli Merkez İlçesi'nde bulunan 1 arsa ve 3 bina Niğde 2.İcra Dairesi tarafından 27 ağustos 20105 günü saat 14:00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir.

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde'de su baskını! Patates tarlaları sular içinde!

Niğde Merkeze bağlı Kayırlı, Orhanlı beldeleri ile Çiftlik ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde akşam etkili olan şiddetli yağış nedeniyle patates tarlaları su altında kaldı

Niğbaş Niğde Beton Sanayi üretim tesislerinin bulunduğu adresleri yayınladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada üretim tesislerinin bulunduğu adresleri bildirdi. Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura çekilişi 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura çekilişi 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

Niğde 112 bina ihalesi Haberi

Niğde 112 bina ihalesi

Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alman, yatırımlar proje ve zemin etütleri tamamlanarak haziran ayı içerisinde ihaleleri yapılacak. Çiftlik ve Ulukışla İlçelerine (Toplum Sağlık Merkezi + Aile Sağlığı Merkezi(5-6 Hekimli) + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu) ortak bina, Altunhisar, Çamardı ilçelerine, Merkez Alay kasabasına, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu. 


Proje ve arsa zemin etütleri İşlemleri tamamlanmış olup, haziran ayı içerisinde ihaleye çıkacak. 


Niğde merkez (Sağlıklı Yaşam Merkezi +112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu) yapımına ait arsanın zemin etüdü yapılmış olup, yapım işi ile ilgili proje revizyon çalışmaları devam ediyor. Temmuz ayı içerisinde ihaleye çıkılması planlanıyor.



Anadolu Haber...