13 / 05 / 2024

Niğde 1.etap kentsel dönüşüm çalışmaları

Niğde 1.etap kentsel dönüşüm çalışmaları

Niğde Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde ilk etap tamamlandı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 2018 yılında projenin tamamının bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları Kasım ayında atılmıştı. Bugünden itibaren ise Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde ev sahipleri imzalarını atmaya başladı...

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge ihalesi 19 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 1. Etap 4. Bölge projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 19 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Uzundere 1. Etap kentsel dönüşümde evler teslim edildi!

Türkiye’deki ilk uzlaşmalı ve yerinde dönüşüm projesinde evler teslim edildi. Uzundere 1. Etap'taki yeni evlere taşınan aileler mutluluklarını dile getirdi.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

TOKİ Niğde Merkez Efendibey sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap 1. bölge 853 konut kapsamında üretilecek 239 konutun sözleşme dönemi başladı..

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Niğde 1.etap kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Niğde 1.etap kentsel dönüşüm çalışmaları

Türkiye'yi dönüştüren kentsel dönüşümün sihirli değneği Niğde'ye de dokundu. Ülke çapında yüz binlerce konut inşa ederek vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Niğde Belediyesi ile birlikte yürüttüğü projesi ile hem ekonomik konutlar üretiyor, hem de kentsel dönüşümle kentin dokusunu yeniliyor. Niğde'de 3 etapta gerçekleşecek olan kentsel dönüşümün ilk etabında Efendibey, Şehitler ve Şahinali mahallelerinde modern binalar yükseldi. Niğde Belediyesi'nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Birinci etapta konut yapımının tamamlandığı projede, ikinci ve üçüncü etap inşaatları da yükselmeye başladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi'nin ufuk projelerinden biri olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu. İkinci ve üçüncü etap inşaatların hızla ilerlediği kentsel dönüşüm alanını, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit...