15 / 05 / 2024

Niğde Belediyesi şubat toplantısı

Niğde Belediyesi şubat toplantısı

Niğde Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Eski Sanayi Sitesinin Hıdırlık Mevki'ne taşınması ve yerine kültür sitesi ve park yapılmasıyla ilgili gündem maddesi, yeniden incelenip rapor hazırlanmak üzere İmar Komisyonu'na sevk edildi.

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 24 derslikli ilkokul!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Şubat 2018'de saat 15:00'de yapılacak.

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Niğde Efendibey TOKİ'de teslimler başlıyor!

Niğde Belediyesi’nin TOKİ ile birlikte hayata geçirdiği Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri kura ile belirlenen 246 konutun teslim süreci başladı.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor!

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Niğde Belediyesi şubat toplantısı Haberi

Niğde Belediyesi şubat toplantısı

 Niğde Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gündemle ilgili 9 maddenin karara bağlandığı toplantıda, Eski Sanayi Sitesinin Hıdırlık Mevki'ne taşınması ve yerine kültür sitesi ve park yapılmasıyla ilgili gündem maddesi, yeniden incelenip rapor hazırlanmak üzere İmar Komisyonu'na sevk edildi. 


Niğde Belediye Meclisinin 2016 yılı şubat ayı toplantısına Eski Sanayi Sitesinde faaliyetlerini sürdüren esnaf temsilcileri de katıldı. Eski Sanayi Sitesinin taşınmasıyla ilgili madde görüşülürken, bazı esnaf temsilcilerinin projeyle ilgili sorular yöneltmesi üzerine, konunun daha iyi anlaşılması için gündem maddesinin yeniden incelenmek üzere İmar Komisyonuna havale edilmesi onaylandı. Eski Sanayi Sitesinin Hıdırlık Mevki'ne taşınarak yerine kültür sitesi ve park yapılmasıyla ilgili konunun, tam olarak anlaşılması için sanayi sitesinden 10 kişilik bir heyet oluşturulmasını isteyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, projeyle ilgili olarak hiçbir...