06 / 05 / 2024

niğde Bolkar Dağları

niğde Bolkar Dağları

Doğal güzellikleriyle ilgi çeken 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları kış turizminde Niğde’yi şaha kaldıracak. Bölgede rakım 2.300 metrelerden başlayıp 3.000 metrelere kadar çıkıyor.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi!

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi haberimizde yer alıyor. İşte Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi ve proje detayları...

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Millet Bahçesi 21 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

niğde Bolkar Dağları Haberi

niğde Bolkar Dağları

Ulukışla İlçesi, Bolkar Dağları üzerinde bulunan, Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili Göllerin bulunduğu alanda kış sporları kapsamında telesiyej hattı ve kayak pistleri yapılması planlanmaktadır. Bölgede rakım 2.300 metrelerden başlayıp 3.000 metrelere kadar çıkmaktadır. Alanda 2 adet telesiyej ve 1 adet teleski olmak üzere 3 adet mekanik tesis planlandı.


T1 Telesiyej Tesisi 1750 metre uzunluğunda 4 kişilik Detachable Bubble Sistem (Önü açılıp kapanabilen, Panoramik Görüntüye sahip rüzgarlık) 1500 k/sa kapasiteli olarak planlandı. T2 Telesiyej Tesisi 1317 metre uzunluğunda 4 kişilik Detachable bubble sistem 1200 k/sa kapasiteli,T3 Teleski Tesisi 785 metre uzunluğunda 2’li self servis 700 k/sa kapasiteli olarak planlandı.

Yer alacak kullanımlar; snowboard, yamaç paraşütü ve günübirlik tesis alanında alt katta kayakçıların kışın yoğun kar yağışı olduğu zamanlarda kalacağı sığınma evleri...