09 / 05 / 2024

niğde eğitim yatırımları

niğde eğitim yatırımları

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, eğitimdeki kaliteyi artırmak için teknolojik ve fiziki alt yapıyı en güzel şekilde oluşturmak zorunda olduklarını ifade etti...

Niğde'de eğitime 33,5 milyon liralık yatırım yapıldı!

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’de 2013 yılı içerisinde eğitime 33 milyon 544 bin 868 TL’lik yatırım yapıldığını söyledi. Yatırımlar için Milli Eğitim Bakanlığı, İl Özel İdaresi, ve hayırseverler katkıda bulundu...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

MEB mesleki eğitim için 61 ilde lise inşa edecek!

Milli Eğitim Bakanlığının, "2020 Yılı Yatırım Programı"na göre mesleki ve teknik eğitim yatırımları arasındaki projelerine 909 milyon 500 bin TL kaynak aktarması öngörülüyor...

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

niğde eğitim yatırımları Haberi

niğde eğitim yatırımları


Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, eğitimdeki kaliteyi artırmak için teknolojik ve fiziki alt yapıyı en güzel şekilde oluşturmak zorunda olduklarını söyledi.


Müdür Yaşar, Niğde’de Milli Eğitimde son 5 yılda 96 milyon harcanarak derslik ve yurtlar yapıldığını söyledi.


Müdür Yaşar, ‘Öğrencilerimizi daha iyi yetiştirmek, eğitimdeki kaliteyi artırmak için teknolojik ve fiziki alt yapıyı en güzel şekilde oluşturmak zorundayız. Bu amaçla ilimizde son beş yılda 96 milyon lira harcanarak 44 okulda 664 derslik yapılmış ve 188 okulumuz onarımdan geçirilmiş ve 950 öğrencilik yurt binası yapılarak 5 yıl önce derslik başına düşen öğrenci sayısı 25 iken bu gün bu sayı 21’e düşürülmüştür. Ayriyeten bugün itibariyle 369 okulumuzun 320’si kaloriferli hale getirilmiştir.


2013 yılında, yani geçen yıl sayın milletvekillerimiz ve sayın valimizin destekleriyle...