15 / 05 / 2024

Niğde ekonomik durum

Niğde ekonomik durum

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'nin sahip olduğu jeopolitik konum nedeniyle gelişmeye açık bir şehir olduğunu söyledi. Faruk Akdoğan söyle konuştu:

Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda incelemeler yaptı. Peki Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Niğde'de lise öğrencisi inşaatlar için talaştan tuğla üretti!

Niğde'de lise öğrencisi Yüksel Yaşar Üçok, talaştan inşaatlarda yapı malzemesi olarak kullanılabilecek hafif ve daha ekonomik tuğla üretti.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Niğde'ye yeni bir çehre kazandıracak olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları Niğde Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) işbirliğiyle son sürat devam ediyor.

Niğde Efendibey Dönüşüm Projesi için 1.700 yapı yıkıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 1700 eski yapının yıkıldığı Kentsel Dönüşüm Alanında 20 bin kişiyle kat karşılığı sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Bu durum vatandaşımızın, belediyemize olan güveninin net bir göstergesidir” dedi.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların yoğun bir tempoyla devam ettiği Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Niğde Efendibey kentsel dönüşümde son durum!

Kentsel Dönüşüm’de 1. etap tamamlandı, 2. ve 3. etap çalışmalarının startı verildi. Başkan Akdoğan, proje tamamlandığında Niğde’nin çehresinin değişeceğini söyledi. 2. ve 3. Etap inşaatları yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Niğde Adliye Sarayı inşaatında son durum!

Niğde’de yeni Adliye binasının inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Eski terminal binasının olduğu yerde yaptırılan Niğde Adliye Sarayı yaklaşık 21 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Niğde Efendibey kentsel dönüşümde son durum!

Niğde Belediye Başkanın Faruk Akdoğan Efendibey Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Akdoğan, "Kentsel dönüşüm projemiz hızla yükseliyor. İnşaatlar yapılmaya devam ediyor" dedi.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

Niğde Belediye Başkanlığının projelerinden olan Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi TOKİ işbirliğiyle tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Proje kapsamında bir yandan binalar yükselirken, diğer yandan da yeni alanların ihaleleri yapılıyor.

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde ekonomik durum Haberi

Niğde ekonomik durum

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'nin sahip olduğu jeopolitik konum nedeniyle gelişmeye açık bir şehir olduğunu söyledi. Faruk Akdoğan söyle konuştu:


Niğde'de tarıma dayalı bir ekonomik yapı bulunuyor. Hayvancılık ve madencilik ayrıca önde gelen sektörler arasında yer alıyor. Ekonominin temelini tarım, turizm ve sanayi oluşturuyor. Kayseri, Konya, Adana, Mersin gibi gelişmiş illerin arasında yer alan Niğde, sahip olduğu jeopolitik konum nedeniyle gelişmeye açık bir şehir. 


İl, deniz yolu ulaşımına iki saatlik mesafede. Habur'dan başlayan ve Kapıkule'ye bağlanan otoyol kentten geçiyor. Yurdun her noktasına rahat ulaşım imkanına sahip olması, önemli bir merkez haline getiriyor. Niğde'nin cazibesinin daha da artması bekleniyor. 


Niğde, turizmde istenilen noktada değil

Vizyoner bir şehir olma yolunda gerekli adımları atan Niğde, 25 bin öğrencinin bulunduğu bir öğrenci şehri haline geldi. Öğrencilerin...