22 / 05 / 2024

niğde fabrika yangın

niğde fabrika yangın

Niğde'de bir iplik fabrikasında çıkan yangında üzerine pamuk balyası düşen itfaiye eri ile dumandan etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Soğutma çalışmaları devam eden yangında, depo bulunan pamuk balyaları taşınıyor.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Niğde'de acele kamulaştırma kararı!

Niğde İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ''Altunhsar KÖK ve İrtibatları Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Niğde Merkez'de 16.3 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

T.C. Niğde İcra Dairesi, Niğde Merkez'de yer alan fabrika ve arsasını 16 milyon 345 bin 460 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Niğde Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Niğde Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

Niğde'de 18.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Niğde İcra Dairesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Fertek K. 133 ada 26 parselde yer alan fabrika ve iki katlı idari binasını 18 milyon 209 bin 338 TL'ye icradan satıyor...

Niğde kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

2015 yılında tamamlanacağı açıklanan Niğde kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Niğde Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan  Niğde Emlak Konutları'ın  kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

TCDD'nin Niğde'deki gayrimenkulü özelleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Niğde'deki gayrimenkulünün satışını onayladı..

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Niğde Emlak Konutları'nın inşaatı başladı!

İnşaatı başlayan Niğde Emlak Konutları, emlakçıları olumsuz etkilemeyecek. Niğde Emlak Konutları projesinde 349 konut bulunacak.

Niğde Efendibey Dönüşüm Projesi için 1.700 yapı yıkıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 1700 eski yapının yıkıldığı Kentsel Dönüşüm Alanında 20 bin kişiyle kat karşılığı sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Bu durum vatandaşımızın, belediyemize olan güveninin net bir göstergesidir” dedi.

Niğde'deki apartman ve yurtların kaçında yangın merdiveni var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merdivenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

niğde fabrika yangın Haberi

niğde fabrika yangın


İplik fabrikasında çıkan yangında üzerine pamuk balyası düşen itfaiye eri ile dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı


Edinilen bilgiye göre, Bor yolu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir iplik fabrikasına ait pamuk balyalarının bulunduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.


Niğde Belediyesi ve Bor Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında üzerine pamuk balyası düşen itfaiye eri ile dumandan etkilenen 2 işçi hastanede tedavi altına alındı.


 Soğutma çalışmaları devam eden yangında, depo bulunan pamuk balyaları...