02 / 05 / 2024

niğde gayrimenkul sektörü

niğde gayrimenkul sektörü

Oldukça genç ama bir o kadar da başarılı bir isim Niyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo'su Muharrem Yurt, günün gelişimi, sektörün gelişimi ve yönetim anlayışı üzerine Aytül Vidinlioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri BDDK'nın konut kredileri kararını değerlendirdi! Konut fiyatlarındaki artış frenlenecek

İlk konutunu alacaklara yönelik yapılan kredi düxzenlemesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gayrimenkul sektörü temsilcileri bu kararla birlikte konut fiyatlarındaki artışın frenlenebileceğini söyledi. 

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

The Economist’in araştırma birimi Economist Intelligence tarafından hazırlanan 2022 özel sayısında salgın sonrası küresel ekonomiyi hangi trendlerin yönlendireceği ve 2022 yılında hangi sektörü nelerin beklediği masaya yatırılıyor. Peki gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Türkiye genelinde ev fiyatları gittikçe artıyor.2022 senesinde konut kredilerinin düşüp dövizin artması gayrimenkul sektörünü büyük ölçüde etkileyecek.

IMF: Çin’de gayrimenkul sektörünün riskleri kontrol altına alınabilir!

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'de gayrimenkul sektöründen kaynaklanan risklerin kontrol altına alınabileceğine dikkat çekti.

Gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

İklim değişikliğinin kuraklık, seller, orman yangınları, müsilaj gibi olumsuz ve yıkıcı etkilerinin gayrimenkul sektöründeki tercihleri de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Amazon, ABD'de gayrimenkul sektörünü olumlu etkiliyor!

Koronavirüsün kazananlarından Amazon, ABD’nin pandemiyle kötüleşen gayrimenkul sektörüne yabancı yatırım getiriyor. Önceden ofis alan yabancı gayrimenkul yatırımcıları, şimdi depo ve lojistik tesis satın alıyor. 

2021'de gayrimenkul sektöründe neler olacak?

Sektör temsilcileri gayrimenkul sektörü için 2021 öngörülerini açıkladı. Peki gayrimenkul sektörünü 2021'de neler bekliyor? İşte konut üreticilerinin ve sektör temsilcilerinin görüşleri..

niğde gayrimenkul sektörü Haberi

niğde gayrimenkul sektörü

Niyazlar İnşaat, çalışmalarıyla, projeleriyle, sağlam yapılarıyla, adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Yönetim anlayışında nelere dikkat ediyor? Yatırımını gayrimenkule yapmak isteyenler nasıl yapmalı? Nelere dikkat etmeli? 

Doğru yatırım gayrimenkul müdür? Bu devirde ev sahibi olunmalı mı? Olunursa nasıl olunur? Bu soruların cevabını da Muharrem Bey'de bulacağız. Niyazlar Yapı'yı sizden dinleyebilir miyiz? 


Niyazlar Yapı yaklaşık 30 yıllık bir firma, ticari geçmişleri farklı farklı sektörlerde bulunmuş bir firma. Daha öncelerinde beyaz eşya. giyim, kuyumculuk, mobilya gibi farklı sektörlerde bulunmuş bir firmadır. 10 yıldır da inşaat sektöründeyiz. İnşaat sektöründe de ciddi bir potansiyelde çalışmaya devam ediyoruz. Önemli olan yapmak istediğimiz şeyi güzel bir şekilde yapmak. Daha sonra satmaya önem veriyoruz. Hep söylüyoruz Niyazlar Yapı; kişiye önem veren, insan odaklı, ticari anlayışı sonradan gelen bir firmadır....