03 / 05 / 2024

Niğde Gümüş Köyü okul tamirat talebi

Niğde Gümüş Köyü okul tamirat talebi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş peş peşe açıkladı!

Altın yatırımından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırırken aynı zamanda gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? sorularına da yanıt arıyor. İslam Memiş peş peşe açıkladı.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin

Gümüş, 2022 yılına damgasını vururken 2023 yılına rekor yükselişlerle başladı. Gümüş almak isteyenler ise ne zaman gümüş almaları gerektiğini araştıtıyor.''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Niğde Gümüş Köyü okul tamirat talebi Haberi

Niğde Gümüş Köyü okul tamirat talebi



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gürer, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti. Gürer, önergesinde "Niğde ili Ulukışla ilçesi Gümüş Köyü kullanım dışı kalan okulun tamiri ve değerlendirmesine yönelik bir çalışma düşünülmekte midir?" diye...