29 / 04 / 2024

Niğde Havaalanı nerede

Niğde Havaalanı nerede

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

10 soruda TOKİ Niğde 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Niğde 50 bin konut nerede? TOKİ Niğde 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Niğde 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Niğde 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Niğde havaalanı projesi meclis gündeminde!

Niğde havaalanı projesine ve 2019 yılı için bütçe ayrılıp ayrılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde'ye yapılması düşünülen havaalanı TBMM'de!

Niğde'ye yapılması düşünülen havaalanı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye yapılacak havaalanı meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılacak havaalanı projesini TBMM gündemine taşıdı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi...

Niğde Havaalanı Projesi TBMM gündeminde!

Niğde Havaalanı Projesi meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Havaalanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Ahmet Arslan'a Niğde Havaalanı'nın yapımına dair iki soru sordu..

Niğde Havaalanı'nın ihale tarihi meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı'nın ihale tarihi ile ilk uçağın ineceği tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye havaalanı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İline havaalanı yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Havaalanı Projesi TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Niğde'de yapılacak havaalanının adı Ömer Halisdemir olacak!

Niğde'de Bor ile Ulukışla ilçeleri arasındaki Emen Ovası'na yapılması planlanan havalimanına 15 Temmuz'da şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı verilecek.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

Toplamda 212 daireden meydana gelen Niğde Çamardı 3. Etap projesi için kura yarın çekilecek. Peki, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ 3. Etap Niğde Çamardı kura yeri nerede?

TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen projede toplamda 212 adet konut satışta. Peki TOKİ 3. Etap Niğde Çamardı kura yeri nerede?

Niğde Havaalanı nerede Haberi

Niğde Havaalanı nerede

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Havaalanı'nın ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Gürer, ''Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim'' diye konuştu. 

Gürer, açıklamalarına şu şekilde devam etti:
''Niğde ilinde 1996 yılında temeli atılan, 2018 seçimleri öncesi dönemin Başbakanı ve bakanlarının ödenek çıkardık havaalanı yapıyoruz diye Niğde’de nutuk attığı Niğde Havaalanı inşaat alanında tabela dışında bekçi kulübesi dahi boş durmaktadır.''

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- 2021 yılı bütçesinden Niğde havaalanı yapımı için ne kadar kaynak ayrılmıştır? 
2- Niğde Havaalanının ne zaman tamamlanması düşünülmektedir? 
3- 1996...