29 / 04 / 2024

niğde il özel idaresi ihale 2014

niğde il özel idaresi ihale 2014

Niğde İl Özel İdaresi, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi içerisinde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı işini 33 milyon 591 bin 600 TL bedelle ihaleye çıkardı...

Tebernüş Kireçci konut yatırımcıları yurt dışına kaçıyor diyerek seslendi: Tehlikenin niçin kimse farkında değil?

Konut satışları ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Bu durumun konut piyasasında olumsuz gelişmelere neden olacağını belirten Tebernüş Kireçci ''  Tehlikenin niçin kimse farkında değil?'' diyerek isyan etti. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı temmuzda müjdeye doymuyor. Buna da başvurun hemen. Para değil ama güzel

Aile Bakanlığı'ndan temmuz ayına ilişkin müjdeler gelmeye devam ediyor. Bakanlık tarafından bir müjde daha geldi. Para değil ancak önemli bir alanda daha başvurular açıldı.

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Söz konusu projede 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği! 285 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek tam 285 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Niğde projesiyle sadece bir ilçeye 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için start verdi. Projede 285 yeni konut yer alacak.

6 soruda TOKİ Niğde Sosyal Konut Projesi 2022! Niğde ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Niğde 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.  TOKİ Niğde projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Niğde 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Niğde Çamardı'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Niğde İli, Çamardı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Niğde'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Niğde İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 902 bin 500 TL olarak belirlendi.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

niğde il özel idaresi ihale 2014 Haberi

niğde il özel idaresi ihale 2014


Niğde İl Özel İdaresi, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi içerisinde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı işini 27 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:30'da 33 milyon 591 bin 600 TL bedelle ihale edecek.



GAYRİMENKUL, KAT KARŞILIĞI ÖĞRENCİ YURTLARI VE SOSYAL TESİS İNŞAATI YAPTIRILMAK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR


Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:

Aşağıda özellikleri belirtilen gayrimenkul, ihale şartnamesi, sözleşme ve eki teknik şartnameler çerçevesinde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a. Maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ile ihaleye çıkarılmıştır.



İLİ  :  Niğde

İLÇESİ  :  Merkez

MAHALLESİ VEYA KÖYÜ :  Fertek Köyü (Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi İçerisi)

CİNSİ  :  Arsa

YÜZÖLÇÜMÜ :16.250,00 m²

PAFTA NO  :  ----

ADA NO  :  (18. Madde uygulaması sonucu oluşacak ada numarası)

PARSEL NO :  A2...