29 / 04 / 2024

Niğde İl Özel İdaresi ihaleleri

Niğde İl Özel İdaresi ihaleleri

Niğde İl Özel İdaresi tarafından, Niğde Altunhisar Yakacık Köyü'nde yer alan petrol binası, sosyal tesis ve arsası 2 milyon TL bedelle 27 Ağustos'ta ihale ediliyor...

Niğde Üniversitesi 33.5 milyon TL'lik öğrenci yurtları ve sosyal tesis ihalesi!

Niğde İl Özel İdaresi, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi içerisinde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı işini 33 milyon 591 bin 600 TL bedelle ihaleye çıkardı...

Şehirlerarası Otobüs Terminali satılacak

Niğde İl Özel İdaresi ile Niğde Belediyesi'ne ait, eski Şehirlerarası Otobüs Terminali ihalesi yapacak

Niğde'de 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla 78 arsa ve tarla satılıyor! Dikkat!

Niğde İl Özel İdaresi mülkiyetindeki Niğde ili, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde yer alan 78 adet arsa ve tarla satışa sunuluyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değişti!

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ait sınırların değişmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

TOKİ Niğde Ulukışla 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Niğde'de 289 projeye 580.9 liralık ödenek!

Niğde İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Yılmaz Şimşek, bölgede hayata geçirilen 289 projenin toplam değerinin 3 milyar 344 milyon 24 bin 925 TL olduğunu ve 580 milyon 903 bin 302 TL ödenek ayrıldığını açıkladı.

Niğde Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Niğde Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çelikhan Otel 10 yıllığına kiraya verilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Çelikhan Otel'i 10 yıllığına kiraya verecek. Otelin yıllık kira bedeli 900 lira olarak belirlendi.

Niğde İl Özel İdaresi ihaleleri Haberi

Niğde İl Özel İdaresi ihaleleri


Niğde İl Özel İdaresi tarafından, Niğde Altunhisar Yakacık Köyü 3406 parselde yer alan 9 bin 960,52 metrekare alandaki petrol binası, sosyal tesis ve arsası 2 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. İhalesi 27 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.



İHALE


TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR


Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:


Mülkiyeti Niğde il özel idaresine ait İlimiz Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı 9.960,52 m² alana sahip Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) taşınmaz satışı yapılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.


Satışı yapılacak taşınmazın tahmini bedeli ve geçici teminatı aşağıda belirtilmektedir.

İhale 27.08.2014 Çarşamba günü saat 11.00'de Şerif Ali Sok. Kışla Geçidi Adliye Yanı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası/NİĞDE adresinde...