02 / 07 / 2024

niğde kamu kompleksi nereye yapılacak

niğde kamu kompleksi nereye yapılacak

Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde Valiliğinin başlattığı ve yürütmekte olduğu bazı projeler hakkında kamuoyuna bilgi vermek ve tanıtmak amacıyla Valilik Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi...

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binaları mecliste!

Niğde'de inşaatı devam eden kamu kurumu binalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Niğde Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı yatırımlarla gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi için önemli adımlar atıyor.

Niğde Yeni Hal Kompleksi'nde çalışmalar tam gaz!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Hıdırlık Mevkii’nde hayata geçirilecek olan Yeni Hal Kompleksi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına hükümet konağı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına yeni hükümet konağı kompleksi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Niğde Belediyesinin Kent meydanı projesi kapsamında eski Devlet hastanesi binası yıkılarak yerine kamu kampüsü yapılacak.

Niğde'deki kamu hastaneleri yeniden inşa ediliyor!

Niğde Sağlık Kurumlarının 2015 Yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ile İlgili Kurum Yetkilileri katıldı.

Niğde'ye yeni hal kompleksi!

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Niğbaş Niğde Beton Marbaş ile sözleşme imzaladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Niğbaş Niğde Beton Marbaş ile sözleşme imzaladı.

Niğbaş Niğde Beton yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalmaya göre Niğbaş Niğde Beton Sanayi yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

niğde kamu kompleksi nereye yapılacak Haberi

niğde kamu kompleksi nereye yapılacak


Niğde Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde’nin kırbağları mevkiine “ Kamu Kompleksi” oluşturulması için çalışmalar yapıldığını söyledi.


Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Niğde Valiliğinin başlattığı ve yürütmekte olduğu bazı projeler hakkında kamuoyuna bilgi vermek ve tanıtmak amacıyla Valilik Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi.


Toplantıda konuşan Karaca, emniyet müdürlüğü, askerlik şubesi, il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi, Kız İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik orta öğretim kız öğrenci yurdu’ndan oluşan bir kamu kompleksi yapmayı planladıklarını belirterek, projeyi hayata geçirmek için vatandaşların ve diğer kurumların görüşlerini göz önünde bulunduracaklarının altını çizdi.


Kırbağları mevkiinde bulunan 103 bin 398 metrekare alanın Milli Savunma Bakanlığına ait olduğunu dile getiren Karaca, alanın tahsisi için milli savunma bakanlığından muvafakat istendiğini ifade etti.


103 bin 398 metrekare alanın 20 bin...