03 / 05 / 2024

Niğde Koçak Köyü taşınacak mı

Niğde Koçak Köyü taşınacak mı

Niğde'nin Ulukışla ilçesi Koçak köyünün taşınmasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırlayarak sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Niğde'deki Koçak Köyü'nün taşınması meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesindeki bir köyün taşınmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dün akşam 4 büyüklüğünde sallandı: Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu?

Akdeniz'de dün akşam saat 20:33'te Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem oldu. Peki Fethiye'de 6'dan büyük deprem olur mu? İşte ayrıntılar...

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Özellikle borsayla yeni tanışmış olan yatırımcı, hangi hisselere yatırım yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. İşte bir sene içinde değerini yaklaşık 5’e katlayan o şirket hisseleri…

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Disnep altın takılar Türkiye'de sadece Koçak'ta! İşte Koçak 18 Kasım 2022 Disnep altın fiyat listesi 

Çocukların sevdiği Disnep şimdi mücevherlerde. Türkiye'de sadece Koçak'ta satılan Disnep altın kolye, küpe, bileklik ve yüzüklerin fiyatları belli oldu. 

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! Altın küpelerde yüzde 20 indirim! Koçak altın 7 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın küpe modellerinin hepsinde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altın sade ve taşlı tüm altın küpe modellerinde kampanya yaptı. Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! İşte 7 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Altın günlük bilekliklerde yüzde 20 indirim başladı! 14 ayar altın bileklik ne kadar? Koçak 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın günlük bileklik modellerinde Koçak'ta yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Günlük için tercih edilen bu bileklikler 14 ayar olup fiyatları 3,700 liradan başlıyor. İşte Koçak altın bileklik fiyat listesi 2 Kasım 2022..

Altın baget küpeler 1.590 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında altın baget küpeler 1,590 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor. Peki Koçak'ta altın baget küpeler kaç lira? İşte Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Koçak beştaş yüzük 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Peki beştaş yüzük fiyatları ne kadar? Beştaş yüzük kaç lira? İşte Koçak beştaş yüzük fiyat listesi 17 Ekim 2022...

Koçak'ta neredeyse yarı fiyatına pırlanta kolye! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak'ta yüzde 50'ye varan indirimle pırlanta kolyeler satışa çıkarıldı. Hemen yakalayın! Peki Koçak pırlanta kolyeler kaç lira? Koçak pırlanta kolye ne kadar? İşte Koçak Pırlanta kolye 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Koçak pırlanta kolyelerde büyük indirim! Koçak pırlanta kolyeler ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zarifliğin adresi Koçak pırlanta kolyelerde büyük indirim başladı. Koçak pırlanta kolyeler şimdi yüzde 50 indirimli fiyatıyla satışta. Peki Koçak pırlanta kolyeler ne kadar? İşte Koçak 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Niğde Koçak Köyü taşınacak mı Haberi

Niğde Koçak Köyü taşınacak mı


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesi Koçak köyünün taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.


Gürer önergesinde "Niğde İli Ulukışla İlçesi Koçak Köyü'nde afet nedeniyle köyün taşınması gündeme gelmiş ve köyün bir kısmı başka yerlere göç etmek durumunda kalmıştır. Köy için yakın çevrede yer aranmıştır. Hazine ve orman alanlarında yer verilmediği için köylüler mağdur durumdadır. Bu bağlamda, köylülerin talebi, köyün Niğde Merkez İlçe yakınlarına taşınması ya da kendilerinin ikamet edecekleri bir alanın kendilerine verilmesi yönündedir. Köyün afet kapsamına alınarak, yapılacak bir düzenlemeyle Niğde İli Merkez İlçeye taşınmasıyla sorunun çözüleceği yönünde düşünce vardır. 


Sayın Bakan, sorumuza Orman Ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu yanıt verirken "Niğde Ulukışla'daki konuyu biliyorum. Ben, biliyorsunuz, Sayın Vekilim, Ulukışla'ya...