28 / 04 / 2024

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Özellikle borsayla yeni tanışmış olan yatırımcı, hangi hisselere yatırım yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. İşte bir sene içinde değerini yaklaşık 5’e katlayan o şirket hisseleri…



Yatırımcının ilgi odağı Borsa İstanbul'da yatırım yapmak için doğru şirketi bulmak en zor konulardan biri. Bununla ilgili araştırma yaparken en çok kazandıran şirketleri göz önünde bulundurmak mümkün. Çünkü borsada değerini bir yılda 5’e katlayan hisseler var Peki BİST'te değerini bir yıl içinde oldukça fazla artıran şirket hisseleri hangileri? İşte yanıtı…

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT AŞ (GESAN)

DÜNYA’nın haberine göre, kısa ada GESAN olan ve elektrik üretim, dağıtım, iletim ve kontrol sektöründe faaliyet gösteren Girişim Elektrik Sanayi geçtiğimiz yıl hisse senedi değerini yüzde 979,67 oranında arttırdı. Şirketin yaptığı yatırımlar ve yurt dışına ulaştırdığı hizmetler ile daha geniş kitlelere ulaşmaya devam etmekte.

SMART GÜNEŞ ENERJİSİ TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME AŞ (SMRTG)

Yeşil enerji sektörüne güneş panelleri ile panel sistem gereçleri üretimi gerçekleştiren Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme, 2014 senesinden bu yana sektörde faaliyet gösteriyor ve henüz 9 yıllık bir şirket olmasına rağmen hedefine emin adımlarla ilerliyor. Şirketin hisse senedi değeri ise son bir senede yüzde 736,99 oranında artarak, önemli bir başarı gösterdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön