13 / 05 / 2024

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

Özellikle borsayla yeni tanışmış olan yatırımcı, hangi hisselere yatırım yapacağı konusunda kararsızlık yaşıyor. İşte bir sene içinde değerini yaklaşık 5’e katlayan o şirket hisseleri…



KONTROLMATİK TEKNOLOJİ, ENERJİ, MÜHENDİSLİK AŞ (KONTR)

Dünya genelinde en büyük 28’inci sistem entegratörü olan Kontrolmatik, başta enerji olmak üzere, sanayi, ulaşım ve madencilik alanlarında üretim yapmakta. 8 farklı ülkede ofisi, 350'den fazla tamamlanmış projesi ve 300'den fazla çalışanı bulunan firmanın hisse senedinin son bir yılda gösterdiği yükseliş ise yüzde 343,54. 

Borsada en çok onlar kazandırdı! Son 1 sene içinde değerini yaklaşık yüzde 1000’e katladı!

ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ AŞ (ODAS)

Kurulduğu tarihten 5 sene sonra BİST 100 endeksine girmeyi başaran ODAŞ; elektrik üretimi, elektrik perakende, maden satışı, maden üretimi, ve doğal gaz satışı alanlarında etkinlik gösteriyor. Şirketin hisse senedi değeri ise son bir yılda yüzde 370,23 oranında artış kaydetti.

HEKTAŞ TİCARET TÜRK AŞ (HEKTS)

Adana’da 1956 senesinde kurulmuş olan Hektaş, o yıllarda beşeri ilaç üretimi ve ticareti yapan bir şirketken, daha sonra farklı iş kollarına yöneldi. Şimdilerde enerji, çimento, otomotiv, maden, kimya hizmet ve finans alanlarında faaliyet gösteren şirketin hisse senedi değeri ise son bir sene içinde yüzde 448,01'lik önemli bir artış sağladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön