07 / 05 / 2024

Niğde otel ihalesi

Niğde otel ihalesi

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

TOKİ Niğde 152 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez Yağdan Mevkii 152 konut ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan TOKİ, Niğde Merkez 152 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Kayardı Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Niğde Millet Bahçesi 21 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Niğde otel ihalesi Haberi

Niğde otel ihalesi

Niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol'un başkanlığında toplanarak gündemdeki konuları görüştü. 


İl Encümeni mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Bor İlçesi Kızılyer Mahallesi BorTOKİ Evleri yanında bulunan 66.557,00 m2 parselin ifrazı sonucu oluşacak olan 6.266,06 m2 kısmın 2 yıl içerisinde Beş Yıldızlı Otel yapılmak şartıyla 1 Milyon 750 Bin TL bedelle Peyzaj isimli şirkete verilmesini uygun gördü. İhaleye Bor ilçesinde Emrah Çalapkulu ve Murat Çetin'de katıldı. 


Niğde'ye 5 yıldızlı otel yapımı için açılan arsa ihalesini Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı. İhalesi yapılan otel arsası Niğde - Bor arasında bulunan TOKİ Mahallesi civarında Bor İlçe sınırları içerisinde bulunuyor. Otelin yaklaşıl 2 yıl içinde tamamlanacağı bilgisi edinildi. 


İl Encümeni toplantısında Mülkiyeti İl Özel İdaresine...