02 / 05 / 2024

Niğde Rum Okulu onarımı

Niğde Rum Okulu onarımı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu'nun restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Niğde Efendibey'e 24 derslikli ilkokul!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Şubat 2018'de saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Niğde Efendibey 944 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 1. Bölge 944 Konut , 80 Adet Dükkan, 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Niğde Rum Kilisesi kamulaştırılıyor!

Niğde Belediye Meclisi’nin Haziran Dönemi Toplantısı'nda Eskisaray Mahallesi’nde bulunan Rum Kilisesi’nin kamulaştırılması kararı alındı.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı, Başkan Akdoğan, Niğde’ye AVM yapılacağının müjdesini verdi.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu'nun öğrencilerini ziyaret etti. Akdoğan, Niğde’ye 2 yıl içinde Alışveriş Merkezi (AVM) yapılacağını söyledi.

Niğde Uluağaç Köyü'ndeki Rum Okulu restorasyonu mecliste konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu'nun restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'de Dağcılık Okulu açılacak!

Türkiye Dağcılık Federasyonu'na tahsis edilen Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağ ve Kayak Evi'nin, Dağcılık Okulu olarak kullanılması için protokol imzalandı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde'de su baskını! Patates tarlaları sular içinde!

Niğde Merkeze bağlı Kayırlı, Orhanlı beldeleri ile Çiftlik ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde akşam etkili olan şiddetli yağış nedeniyle patates tarlaları su altında kaldı

Niğde Rum Okulu onarımı Haberi

Niğde Rum Okulu onarımı



Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Uluağaç Köyü'nde bulunan tarihi Rum Okulu'nun restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Gürer, sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


Gürer önergesinde "Niğde Uluağaç Köyü tarihi Osmanlı Rum Okulunun onarımı, bakımı ve kurtarılması yönünde yapılan incelemelere karşın halen bir gelişme yoktur. Bu bağlamda çalışma yapılacak mıdır?" diye...