13 / 05 / 2024

Niğde Sıcak Su Seracılık İhtisas OSB

Niğde Sıcak Su Seracılık İhtisas OSB

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, burada organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Devlet Su İşleri Mayıs 2023 personel alımında son dakika! Hem mülakatsız hem de sınavsız alımları aman kaçırmayın!

Devlet Su İşleri Mayıs 2023 personel alımında son dakika müjdesi geldi... Hem mülakatsız hem de sınavsız alımları aman kaçırmayın...

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

BİM'de elektrikli sıcak su torbası 175 TL, Redmi 9 C 3.649 TL, robot süpürge 4.799 TL! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM'in 11 Kasım 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de elektrikli sıcak su torbası 175 TL, Redmi 9 C 3.649 TL, robot süpürge 4.799 TL fiyatlarla satışa sunuldu. BİM aktüel ürünlerin fiyatı kaç TL, ne kadar? BİM 11 Kasım fiyat listesi...

Altın fiyatlarının seyrini değiştirecek sıcak gelişme! Saatler kaldı

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ilerleyen saatlerde altın fiyatlarının seyrinin değişmesi bekleniyor. İşte o sıcak gelişme...

Doğal gaz sıkıntısına karşı dünya alarmda, sıcak suya sınırlama gelebilir

Dünyada doğal gaz sıkıntısına karşı alarma geçildi. Doğal gaz konusunda açıklama yapan ülkelerden biri de Almanya oldu. Almanya'da Hamburg Eyalet Çevre Senatörü Jens Kerstan, doğal gaz sıkıntısının baş göstermesi durumunda özel haneler için sıcak su sınırlamasını gündemde tuttuklarını belirtti.

İzmir'deki deprem faylarında sıcak su ve gaz çıkışı tespit edildi!

İzmir'de meydana gelen depremden sonra Tuzla ve Gülbahçe fayı üzerinde sıcak su kaynakları, gaz çıkışları ve sıvılaşmaya dair izlere rastlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

TOKİ Niğde Altunhisar projesi 28 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mayıs tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde 118 konut ihalesi 28 Mayıs'ta!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Niğde Defterdarlığı'nın lojmanı yıkım sırasında zarar gördü!

Niğde Defterdarlığı'na ait ait lojmanın balkonları, yanındaki binanın yıkımında sırasında zarar gördü.

Ankara-Niğde Otoyolu’nda makine ve ekip sayısı arttı!

Toplam 330 kilometreden oluşan Ankara-Niğde Otoyolu projesinde yapım çalışmaları hızlandı. 2020'de açılması planlanan projede makine ve ekip sayısı arttı.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Niğde Sıcak Su Seracılık İhtisas OSB Haberi

Niğde Sıcak Su Seracılık İhtisas OSB



Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Gürer Niğde Narlıgöl'de organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu.


Gürer, hazırladığı soru önergesinin Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer'in sorusu

"Niğde İli Narlıgöl 62 derece sıcak su kaynağından yararlanarak Tarım Bakanlığı destekli bölgede Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması düşünülmekte...