06 / 05 / 2024

Niğde TOKİ Konutlarının temelini kim atacak

Niğde TOKİ Konutlarının temelini kim atacak

Niğde'de yapılan 2 yeni ihaleyle ilgili yer teslimleri tamamlandı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek temel atma törenine katılmak için Niğde’ye geliyor.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

O ildeki 54 adet 1+1, 2+1, 3+1 daire 3 taksitle satılıyor! Ev almak isteyenler aman bu tarihi kaçırmayın! 

Niğde Belediyesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Efendibey, Şehitler, Şahinali, Efendibey ve Yağdan mahallelerinde yer alan 54 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi satıyor. Peki Niğde'deki konutların fiyatları ne kadar? 

Murat Kurum tek tek açıkladı: Gaziantep İslahiye'de afet konutları hızla yükseliyor! Teslimler 1 yıl sonra! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep İslahiye'de afet konutlarının hızla yükseldiğinive teslimlerin de 1 sene sonra yapılacağını belirtti. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

TOKİ Niğde projesi için tarih açıklandı! Tam 211 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesi için tarih açıklandı. Niğde TOKİ projesiyle tam 211 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Türkiye konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesi altında!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2020 yılına ilişkin Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması'nın sonuçlarına göre; Türkiye'de bulunan konutların yüzde 35'i çürüme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

Niğde TOKİ Konutlarının temelini kim atacak Haberi

Niğde TOKİ Konutlarının temelini kim atacak

Yapılan 2 yeni ihaleyle ilgili yer teslimleri tamamlandı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek temel atma törenine katılmak için Niğde’ye geliyor.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen 2 yeni ihaleyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde temel atma töreni yapılacağını bildirdi. Başkan Akdoğan, 15 ay içinde hak sahiplerine teslim edilecek olan 1750 konutun temel atma törenine TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın da katılacağını açıkladı.


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Mahallesi’ nde devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 2 yeni ihale yapıldığını ve ihalelerin sonuçlandığını söyledi. Müteahhit firmalara yer teslimlerinin de yapıldığını anlatan Başkan Akdoğan, ihaleyi alan firmaların, Türkiye’nin önde gelen güçlü firmaları arasında yer aldığını vurguladı.


Başkan Akdoğan, “Herhangi bir...