30 / 04 / 2024

Niğde üniversite hastanesi

Niğde üniversite hastanesi

Niğde'de üniversite hastanesi kurulmasına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

Niğde'ye üniversite hastanesi kurulması mecliste!

Niğde'de üniversite hastanesi kurulmasına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Niğde eski devlet hastanesi yıkılıyor!

410 bin TL + KDV'ye ihale edilen Eski Niğde Devlet Hastanesi'nin içinde bulunan Diyaliz Merkezi ve esli Sağlık Meslek Yüksekokulu binasının yıkımı dün itibariyle başladı.

Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına hükümet konağı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına yeni hükümet konağı kompleksi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Niğde Belediyesinin Kent meydanı projesi kapsamında eski Devlet hastanesi binası yıkılarak yerine kamu kampüsü yapılacak.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatına ve ilçenin sağlık hizmeti ile ilgili sorunları meclise taşıdı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Niğde Ulukışla Hastanesi ne zaman açılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Ulukışla ilçesini ziyarette aktarılan sorunları Bakanlara yazılı soru önergesi olarak yansıtacağını belirtti ve Hastane ile İçme suyu konusunda hükümetin hızlı hareket etmesini istedi.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Niğde Ulukışla'da yapımı 2014'te başlayan 550 gün süre içerisinde bitirileceği söylenen Ulukışla Devlet Hastanesi'nin tamamlanamaması Ulukışla halkını isyan ettirdi. Vatandaşlar inşaatın çok yavaş ilerlediğini söyledi.

Niğde Çiftlik Devlet Hastanesi açıldı!

Niğde’nin Çiftlik ilçesindeki Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Kavaklıoğlu, yaptığı açıklamasında, “Verdiğimiz ilk sözlerden biri Çiftlik'e yeni bir devlet hastanesi yaptırmaktı. Çok şükür bugün Çiftlik Devlet Hastanesini ziyaret ettik. " dedi

Niğde Bor Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yapımı devam eden Bor Devlet Hastanesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Niğde Endokrinoloji ve Obezite Polikliniği açıldı!

Çağımızın hastalığı olan Obezite günümüzde de bütün ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer alıyor. Niğde Devlet Hastanesi Endokrinoloji ve Obezite polikliniği hizmet vermeye başladı.

Niğde Devlet Hastanesi, Engelsiz Hastane Projesi kabul edildi!

Niğde Devlet Hastanesi ve Çocuk hastanesi binasının engelli vatandaşlar için düzenlemesi projesi Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek.

Niğde Ulukışla'ya yeni devlet hastanesi geliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde gerçekleşen olan dev hastane projeleri kapsamında Niğde İli Ulukışla İlçesine 30 yatak kapasiteli yeni hastane yapılıyor.

Niğde üniversite hastanesi Haberi

Niğde üniversite hastanesi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de üniversite hastanesi kurulmasına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soruları:
1- Niğde ilinde Tıp Fakültesinin açıldığı belirtilmesine rağmen bir fakülte hastanesi bulunmamaktadır. Tıp fakültesi olması için büyükşehir olması gerektiği doğru mudur?
2- Bu yönde bir düzenleme düşülmekte midir?
3- Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerle yapılan işbirliğine rağmen Niğde için üniversite hastanesi düşünülmekte...