05 / 05 / 2024

niğdede hangi ulaşım yatırımları yapılacak

niğdede hangi ulaşım yatırımları yapılacak

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kentte hayata geçirilecek ulaşım yatırımları ile ilgili bilgi verdi. İşte Başkan Akdoğan'ın o açıklamaları...

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Otobüs A.Ş. kazandı!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan İstanbul Yeni Havalimanı Toplu Ulaşım İhalesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı...

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Niğde'deki demiryolu ulaşımına ilişkin 5 soru TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli'ndeki demiryolu ulaşımı ile ilgili bazı ihtiyaçlara ilişkin Bakan Ahmet Arslan'a 5 soru sordu..

Niğde'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kentte hayata geçirilecek ulaşım yatırımları ile ilgili bilgi verdi. İşte Başkan Akdoğan'ın o açıklamaları...

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Niğde'nin ulaşım sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Gürer, 6 Nisan 2016 tarihinde yapılan TBMM 68. Birleşim toplantısında köylülerin ulaşımda yaşadığı sorunları anlattı..

Queen Central Park ulaşım!

Queen Central Park ulaşım bilgilerine göre proje; Taksim'e 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilecek. Yüzde 1 KDV uygulanan projede daire fiyatları 434 bin TL'den başlıyor.

AOÇ'nin imar ve ulaşım plan projeleri iptal edildi!

Ankara 5. İdare Mahkemesi, AOÇ Koruma Amaçlı İmar, Ulaşım Planı ve Uygulama Projesi'ni oy birliğiyle iptal etti.

niğdede hangi ulaşım yatırımları yapılacak Haberi

niğdede hangi ulaşım yatırımları yapılacak


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Niğde sınırları içinde hayata geçireceği proje alanlarını Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok ile birlikte inceledi. Başkan Akdoğan, ülkemizin ve Niğde’nin her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da çağ atladığını söyledi.


Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve Etüd Proje Şefi Abdülvahap Şahin, Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü ve hayata geçireceği projeleri incelemek üzere Niğde’ye geldi. 6. Bölge Müdürü Altıok, Niğde’de hayata geçirilecek olan projelerin yürütüleceği alanları AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ile birlikte gezdi. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün il sınırları içinde yapacağı altgeçitler, üstgeçitler, köprü ve bağlantı yollarının yapılacağı alanların incelendiği geziye Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ve Karayolları...