30 / 04 / 2024

Niğdede konaklama sorunu çözülüyor

Niğdede konaklama sorunu çözülüyor

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde-DİTAŞ'taki ulaşım sorunu meclis gündeminde!

Niğde-DİTAŞ yakınındaki hemzemin geçidin köprülü kavşak haline getirilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Ankara Ulus'taki otellerin konaklama ihalelerine ilişkin sorunu TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara Ulus'ta bulunan otellerin konaklama ihaleleri kapsamına alınmamaları sorununu meclis gündemine taşıdı..

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Elmalı Köyü'ndeki yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Kula köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı bir köyün yolunun genişletilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

İzmir Seferihisar'ın 20 yıllık yol sorunu çözüldü!

Özel mülkiyet arazisinde kamulaştırma yapmadan yol geçiren İzmir Seferihisar Belediyesi’nin neden olduğu sorunu AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı çözdü.

Niğde'de otobüslerin şehir merkezine girişleri yasaklandı!

Niğde’nin trafik sorunu yoğun şekilde hala hissediliyor. Alternatif şehirleşme ve buna bağlı alternatif yollar açılamadığı için Niğde’de yaşayan yaya ve sürücülerin yoğun şekilde yaşadığı trafik sorunu devam ediyor.

Niğdede konaklama sorunu çözülüyor Haberi

Niğdede konaklama sorunu çözülüyor

Niğde’nin en büyük sorunlarından konaklama sorunu tarihi konaklarla çözülecek. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’de bulunan 150 tarihi konağın kamulaştırılmasının ardından butik otel olarak turizme kazandıracaklarını söyledi. Vali Kılıç ise, yapılan projeler için kaynak ayrıldığını söyledi.

Kadıoğlu Konağının 2013 yılında kamulaştırılarak Niğde Belediyesinin mülkü haline geldiğini belirten Başkan Akdoğan, "Karabulut sokaktan başlayarak Kadıoğlu Konağının üstüne kadar olan bölümde yaklaşık 9 tane tescilli evimiz var. Bunların kamulaştırma işini Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi olarak yapacağız. Daha sonra bu kamulaştırma işlemi tamamlandıktan sonra bu binaların restorasyon işlerini tamamlayacağız" dedi. Akdoğan: " Burayı gerçekleştirdiğimizde Niğde’mizin faydası olan butik otel gibi, kafeterya gibi bir takım hizmetlere kullanılması için ilgili kişilere tahsis edeceğiz. Vatandaşlara da tahsis edebiliriz, kamuya da tahsis edebiliriz. Burada turistin tarihi konaklarla...