07 / 05 / 2024

Niğde’ye 5 Yıldızlı otel nereye yapılcak

Niğde’ye 5 Yıldızlı otel nereye yapılcak

Niğde Çiftehan Köyü’ne yeni 5 yıldızlı otel yapılacak. Niğde İl Genel Meclisi Çiftehan Kaplıca sahasına 5 yıldızlı otel yapılmak şartıyla satışını yaptığı şirketin, bir başka şirkete otel yapımını devretmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Niğde’ye 5 Yıldızlı otel nereye yapılcak Haberi

Niğde’ye 5 Yıldızlı otel nereye yapılcak

Niğde’nin Ulukışla İlçesine bağlı Çiftehan Köyü’ne yeni 5 yıldızlı otel yapılacak. Niğde İl Genel Meclisi Çiftehan Kaplıca sahasına 5 yıldızlı otel yapılmak şartıyla satışını yaptığı şirketin, bir başka şirkete otel yapımını devretmesi oy çokluğu ile kabul edildi.



Gündemin diğer maddesi olan Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama yönetmeliği gereğince Çiftehan ve Narlıgöl Termal Turizm Merkezi’nin 2016 yılı birim m3 su kullanım bedeli belirlendi.




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Niğde'nin Ulukışla İlçesine bağlı Çiftehan Köyü'ne yeni 5 yıldızlı otel yapılacak. Niğde İl Genel Meclisi Çiftehan Kaplıca sahasına 5 yıldızlı otel yapılmak şartıyla satışını yaptığı şirketin, bir başka şirkete otel yapımını devretmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin diğer maddesi olan Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama...